Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Vidio svoju yamahicu danas...  (Posjeta: 4846 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ChRiStIaN

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: Aprilia Leonardo 250
  • Moja Kaciga: SMK Gullwing
  • MojSetup: Polini Hi-Speed control
  • MojSpuh: Serijala
Odg: Vidio svoju yamahicu danas...
« Odgovori #20 : 06 Travanj, 2009, 21:36:27 »
a bila mi neak ok  :icon_biggrin:

Offline te-te-ac

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • kad ku.rac u pi.čku uđe nastaje je.banje
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • http://www.youtube.com/user/renci31551
  • Mjesto: Belišće
  • Moj Skuter: skučo
« Odgovori #21 : 06 Travanj, 2009, 22:56:49 »
ni ja nevolim vidjeti neki krs od skutera, ali i to mi je ok ali kada vidim neke osobe kako se odnose prema skuterima, uzeo bi im ga ...
jbt ponasaju se bas kao da je igracka plasticna... ( ne mislim na stuntere i neke druge nego na tatine i mamine sinove...)

a sta je drugo nego igračka..  :dontknow: :binkybaby:

malo sad i skrecemo s teme ali najjace mi je kad neko kaze sta ako padne i sjebe skuter =S lol bokte pa cuvaj sebe a ne jebeni skuter.. prije bi bacio skuter u dravu nego da imam slomljenu nogu .. ili nesto jos gore..

nakon ozbiljnijeg pada cete skontat .. ja sam to znao cim mi je kolega poginio na motoru .. ljudi pricaju motoru skoro nist malo pogreben a covjek (16 god.) zakopan 2 m pod zemlju .. totalno no coment..

keep it real..  :glasses9:

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #22 : 07 Travanj, 2009, 08:50:25 »
trebao si slikat da vidimo...sjećam se tog aeroxa, bio si sav sretan i baš je motor bio upicanjen dobro...a netreba ti bit žao, dobio si pare, izvukao svoje na neki način i dobro...ja zato nikad SRku neću prodat, nije u extra stanju il nešto posebno očuvana, ima par crtica po plastikama,neke su pukle i tako, al nemogu podnijet nekog vidjet da vozi moj motor bez obzira koliko mi para da za njega, još ako je neki zemljak ma nema šanse.
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline RimSo

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • ako me trazis onda me trazi na cesti
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • THEBOXHOSTING
  • Mjesto: Doha - Qatar
  • Moj Skuter: Quadro 350D
« Odgovori #23 : 07 Travanj, 2009, 09:52:33 »
Po onim slikama bio je to prelijep skuter..jbg..ovaj što je kod mene je bio u qurcu al sad će da bude ko bombona..i vezao sam se za njega..

Online Poggiali

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Aprilia Sportcity 250
  • Mjesto: Zagorje
  • Moj Skuter: Piaggio Beverly 400
  • Moja Kaciga: je u vreci
« Odgovori #24 : 07 Travanj, 2009, 14:52:09 »
aaa ljudi moji, znam davelite ja sam ga platio radim kaj hoću, al ubiti to je tak samo "slika" vlasnika.. bokte rox nema prednji blatobran, a lik se vozil po nekom blatu... eee po vurama ima blata , svjetlo ni nema funkciju, otraga se naljepilo isto pun k zemlje, skuter je razjeban do bola, nemre ni na bočnoj stajati... plastike samo šta ne padu s njega, nema 2 plastike da stoje kako treba ... ona vodena kaj je bila polirana, sad je oksidirala kaos, valjda nikad nije brisan skuter ni niš... veli lik pao jednom, skuter je zgreban sa svih mogučih strana, čak i odozgo... neznam kaj reć, al biklo bi ok da svak donekle pazi na svoje stvari, a ne ko da je sve s neba palo :/

Offline luna500rr

• maxi forumaš
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #25 : 07 Travanj, 2009, 14:59:47 »
steta onakvog motorica da se unistava po polju, preljep je bio :sad1:

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #26 : 07 Travanj, 2009, 15:21:28 »
te te ac, shvacam, ako je kod pada i ja bi prije skut razbio nego sebe, ali mislio sam na izivljavanje na skuteru... ono kao oni debili sa lunom kojoj je kurbla okasti kljuc... nadam se da si sasda shvatio na sto sam mislio, nisam smatrao pod tim padanje...
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline luna500rr

• maxi forumaš
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #27 : 07 Travanj, 2009, 19:20:02 »
te te ac, shvacam, ako je kod pada i ja bi prije skut razbio nego sebe, ali mislio sam na izivljavanje na skuteru... ono kao oni debili sa lunom kojoj je kurbla okasti kljuc... nadam se da si sasda shvatio na sto sam mislio, nisam smatrao pod tim padanje...

mije to nista uslikat cu ti kozu na 2t loz-ulje sa djelovima sa bmx-a i nadnaravno sj*banu lunu  :toothy10:

Offline Ive_MHR

• forumski skuteraš
  • SCHRANZ TRAUMA
  • Mjesto: PU
  • Moj Skuter: Gilera Runner 50
« Odgovori #28 : 08 Travanj, 2009, 02:26:05 »
daj ima pravo te te ac, prodam skuter radi od njega sta oces boli me tuki,zapali ga ako os, dobio pare i koga briga, a drugo skuter moze biti neznan kak ocuvan, al kompa kod pada me ne jebe neka leti di oce samo da ne poginem,ko i moj nrg sta je dozivio totalku a sva sreca da mi nije bilo nes prestrasno..

Online Poggiali

• maxi forumaš
  • Aprilia Sportcity 250
  • Mjesto: Zagorje
  • Moj Skuter: Piaggio Beverly 400
  • Moja Kaciga: je u vreci
« Odgovori #29 : 08 Travanj, 2009, 04:28:28 »
daj ima pravo te te ac, prodam skuter radi od njega sta oces boli me tuki,zapali ga ako os, dobio pare i koga briga, a drugo skuter moze biti neznan kak ocuvan, al kompa kod pada me ne jebe neka leti di oce samo da ne poginem,ko i moj nrg sta je dozivio totalku a sva sreca da mi nije bilo nes prestrasno..
dobro to smo riješili, radi se o tome kakvi su to ljudi, bar znaš kome šta možeš posudit poslje  :toothy10:

Offline ChRiStIaN

• maxi forumaš
« Odgovori #30 : 08 Travanj, 2009, 05:02:47 »

ti si isto idiot! Znas i sam kolko je vremena volje i para bilo ulozeno u taj skuter...bio je super a danas je ovakav...neznam, neka sentimentalna vrijednost mi je kod njega...npr za lunu s koje sam se skoro ubio mi nije tak...al za yamahicu mi je!

Offline Biker(ss)

• maxi forumaš
  • Live to ride, ride to live.
  • Mjesto: Sisak
  • Moj Skuter: SF2 , GSXR 1000 k5
  • Moja Kaciga: HJC IS-17
  • MojSpuh: Yoshimura
« Odgovori #31 : 08 Travanj, 2009, 10:36:20 »

ti si isto idiot! Znas i sam kolko je vremena volje i para bilo ulozeno u taj skuter...bio je super a danas je ovakav...neznam, neka sentimentalna vrijednost mi je kod njega...npr za lunu s koje sam se skoro ubio mi nije tak...al za yamahicu mi je!

Sto god rekli, Kiki podržavam te koliko god mogu......j#bote...uložiš život u njega, živiš za njega, sve ti je na svijetu,voliš ga više od cure...i sad dođe neki balonja i sve to razjebe sam tak   :sad1:  :angry7: :angry9:

NIJE SVE U PARAMA!
———-/´¯/)——--(\¯`\
———/—//———--\\ —\
——--/—//————-\\- -\
—-/´¯/—/´¯\———/¯`\—\¯`\ -/-/--/—/—/-|_—-_|-\---\—\—\  (-(—(—(—/-)--)--(--(-\—)—)— ) -\————\/--/— \—\/————/ --\———— /—— -\-————/ —\-———-(———-)———- / —-\———-\——---/——-- /   :D

Offline undercover

• forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #32 : 08 Travanj, 2009, 10:56:29 »
Sto god rekli, Kiki podržavam te koliko god mogu......j#bote...uložiš život u njega, živiš za njega, sve ti je na svijetu,voliš ga više od cure...i sad dođe neki balonja i sve to razjebe sam tak   :sad1:  :angry7: :angry9:

NIJE SVE U PARAMA!

daj mi ga onda free kad nije sve u parama, i ja ga budem mazio ko bebu

Offline Luka 0101

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: na stolcu
  • Moj Skuter: nema ga... gone.. wushhh.... just like that
  • Moja Kaciga: prisutna
« Odgovori #33 : 08 Travanj, 2009, 10:57:14 »
daj mi ga onda free kad nije sve u parama, i ja ga budem mazio ko bebu
potpis
taj sam

Offline veka84sb

• maxi forumaš
  • Mjesto: Slavonski Brod
  • Moj Skuter: - bez skutera
  • Moja Kaciga: HJC Phoenix FG-14
  • MojSetup: -
  • MojSpuh: -
« Odgovori #34 : 08 Travanj, 2009, 12:40:41 »
Bez sentimentalnosti covjek bi bio korak blize savrsenstvu i dva svojoj propasti.
Materija nikada iznad duha , stroj iznad covjeka.
Sentimentalnost je ok ,ali sve ima granice. Ako ti je do necega jako stalo to neces prodati.

Offline te-te-ac

• maxi forumaš
« Odgovori #35 : 08 Travanj, 2009, 16:07:22 »
nije sve u novcu ima nesto i u zlatu..

sta vi se sad vezete uz neke stvari koda je to neznam sta ..

pa daj sad ako mi neko pokloni jeben upaljac ja bi ga trebo cuvat ko da je jedini jedinstveni primjerak i sad ako ga kojim slucajem izgubim sta bi trebo .. pisat po forumima ..

daj j#bote sat si prodavo svoja vozila trebo si ih spremat na tavan pa tako dok ti strop neprodne i dok neskupis gore nekad vrijednu cifru od 5.000€ i s vremenom gubi svijednost i onda vrijedi koliko i taj upljac kojeg ti e neka curica polonila kad si isao u O.Š. ..

sta zast prodajes n95 ? zašto si je nisi ostavio i kupio n96 ..  ::) ajd razmisli malo

daj jebeno mi je vamo bit ovako tvrdoglav i nek samo ovo potraje.. lol  :laughing6:

Offline ChRiStIaN

• maxi forumaš
« Odgovori #36 : 08 Travanj, 2009, 16:27:55 »
te-te-ac ti i inace guras nos svagdje il se samo radis blesav?

Offline te-te-ac

• maxi forumaš
« Odgovori #37 : 08 Travanj, 2009, 16:36:40 »
pa volim ga zagurat ..

koji bog isus onda ova tema postoji .. da sad placemo zajedno s tobom kak je tvoj bivsi aerox u jako losem stanju..