Dakle, sjecate se vi neki moje aeroxice...tj apoteke od skutera! Bez ogrebotine, maksimalno ocuvana ona replika lijepa jako rijetka...prodao sam ju prije godinu dana za 8000 kuna decku jednom (2002.-a godina)...cuo se neki dan s njim i reko prodaje, ja planiram jos jedan skuter uzet pa aj da dodem pogledat! Kaze pao jednom al ne jako, jedva da se vidi...
Osli ja i poggi danas za lijepog vremena u malu voznjicu finu....sunce, zagorje, jedva ceao da vidim svoju apotekicu...i dodemo mi tam kad ono...
Zao mi je sto Nisam slikao al ja i poggi smo jos pola sata s nevjericom komentirali...jedom pao a cijeli, CIJELI SKUTER pogreban! Sve naljke na pola odljepljene, vilica prednja nes puca, polu hrđav je cijeli a opro ga valdja nikad nije...cijeli cijeli skuter u blatu! Pali se iskljucivo nozno i to s gasom odvrnutim do kraja i moras mu maksimalno cok dat...katastrofa...zaplaao sam skoro...a jos vise kad mi je reko da trazi 6500 kuna za nju a minimalno ulaganje ispod 3500 kuna nije...
Eo, neznam kak vi ostali al zao mi tolko tog motora i kad vidim u kakve je ruke otiso i u kakvom je stanju bolje da ga nisam ni iso gledat, bolje da ga nsiam prodavao...tolko mi je zakon bil i vezan sam bio uz taj motor...tuzno tuzno...odo suzu pustit :'(