Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Policija me zapisala :|  (Posjeta: 12677 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ivan007

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Gilera ST 200
  • Moja Kaciga: HJC IS-17ARMADA
Odg: Policija me zapisala :|
« Odgovori #20 : 05 Travanj, 2009, 00:25:10 »
imo sam isto oko 16 godina kupio sam si jugica i nekoliko se mjeseci vozio bez brige i pameti :laughing7: uhvatila me policija 30km dalje nego gdje zivim i normalno idem na sud.....vozacku nemam(naravno kad sam imo oko 16g) osubnu isto tako nisam izvadio.....auto je neregistriran i odjavljen :toothy3:
na sudu sam dobio sudski ukor za maloljetnika i oko 300kn sutski troskovi :icon_thumright:
đaba se kurčiš i bacas mrki pogled kad upali se zeleno trebat ce ti dvogled .......XD

Offline Shema

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Skuta?a
« Odgovori #21 : 05 Travanj, 2009, 00:33:43 »
Najači su mi ovi šta pričaju pričice "joj, stari gadno ti se piše"...i te spike...hahaha...carevi ste...dajte umuknite jednom zauvijek ako niste bili u sličnoj ili istoj situaciji...piše čovik koji ima 21 (slovima DVADESET JEDNU) prekršajnu prijavu u prometu u 2. godine koliko vozim skut...od toga nikad nisam imao položeno, u 70% neregistriran skut, i u 90% bez kacige.
I što je bilo, evo i dan danas sam na svijetu, živ i zdrav, vozim skut, polažem, sve kazne riješio na sudu, jer si maloljetan i nemogu te nikako sprčit da platiš i slično, moš se doslovno sa njima rugati na sudu, jer su i oni sami svjesni da ti nemogu ništa, pa mi je tako sutkinja jednom prilikom rekla kad sam počeo sqat za policajca, "aha, sad te nije briga kad znaš da ti nemožemo ništa jer si maloljetan pa priznaješ bez obzira jel istina"...a ja se nasmija i reka "je"...

Zato dragi, dok si maloljetan jebaji okolo, boli te kita, nemogu ti ništa. :icon_thumright:

Offline YamahaSpy

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
    • www.mojskuter.com
  • Mjesto: Velika Goric
  • Moj Skuter: Yamaha Spy
  • MojSetup: Top Performance
  • MojSpuh: LeoVince ZX
« Odgovori #22 : 05 Travanj, 2009, 01:27:27 »
Neki lik napisao:
Vidi ja sam 26 puta na sudu bio radi prekrsaja koje kakvih....samo se ne protivi,ne svadjaj,spustaj glavu kao da si neka pickica,i sta god kazu ti se na nekog vadi kao neko ti je rekao da to moze,a vidi ne moze ebiga..... I kad pricas rastezi,bas kao da si gay hehe.....samo budi jadan!!!! Hehe tako i ja a ispred suda moj R1 stoji....

Offline Keky.sb

• forumski skuteraš
  • vx u garaži, kawa u srcu...
  • Mjesto: Slav. Brod
  • Moj Skuter: vx 200
  • Moja Kaciga: Nolan N-Com 103
  • MojSpuh: Deak
« Odgovori #23 : 05 Travanj, 2009, 04:57:17 »
Najači su mi ovi šta pričaju pričice "joj, stari gadno ti se piše"...i te spike...hahaha...carevi ste...dajte umuknite jednom zauvijek ako niste bili u sličnoj ili istoj situaciji...piše čovik koji ima 21 (slovima DVADESET JEDNU) prekršajnu prijavu u prometu u 2. godine koliko vozim skut...od toga nikad nisam imao položeno, u 70% neregistriran skut, i u 90% bez kacige.
I što je bilo, evo i dan danas sam na svijetu, živ i zdrav, vozim skut, polažem, sve kazne riješio na sudu, jer si maloljetan i nemogu te nikako sprčit da platiš i slično, moš se doslovno sa njima rugati na sudu, jer su i oni sami svjesni da ti nemogu ništa, pa mi je tako sutkinja jednom prilikom rekla kad sam počeo sqat za policajca, "aha, sad te nije briga kad znaš da ti nemožemo ništa jer si maloljetan pa priznaješ bez obzira jel istina"...a ja se nasmija i reka "je"...

Zato dragi, dok si maloljetan jebaji okolo, boli te kita, nemogu ti ništa. :icon_thumright:

jedno veliko lol na ovo!!!
bio na sudu x puta i dobijem kazni u godini dana koliko i ti u te dvije, a ja vozim motor skoro 6 god, pa opet ne pišem gluposti.

ne mogu ti ništa na sudu???? lol
pa u najboljem slučaju mogu ti naplatiti kaznu koju si i zaslužio, pa se ti bahati tamo. iako si maloljetan, možeš platiti kaznu ako te sudac/inja ne želi pustiti sa ukorom.
« Zadnja izmjena: 05 Travanj, 2009, 05:04:34 Keky.sb »
Slavite Boga
jer znate da je imao viziju.
Stavio je Arthura Asha na glinu,
Jackiea Robinsona na dijamant, Muhameda Alija u ring, a mog čovjeka, igor.sb, na dva kotača! Stoga nemojte mucati i vrtiti se okolo. Kleknite i poklonite se!

Offline Shema

• forumski skuteraš
« Odgovori #24 : 05 Travanj, 2009, 08:36:53 »
jedno veliko lol na ovo!!!
bio na sudu x puta i dobijem kazni u godini dana koliko i ti u te dvije, a ja vozim motor skoro 6 god, pa opet ne pišem gluposti.

ne mogu ti ništa na sudu???? lol
pa u najboljem slučaju mogu ti naplatiti kaznu koju si i zaslužio, pa se ti bahati tamo. iako si maloljetan, možeš platiti kaznu ako te sudac/inja ne želi pustiti sa ukorom.

Jel ti triba crtat?

NEMOGU ti naplatiti kaznu, NEMOGU, jer si maloljetan i nemaš prihoda. N E M O G U
A to mi je potvrdia i pandur jednom prilikom kad me štopa ka suvozača na prijateljovom motoru, i piše on meni za kacigu prijavu, a meni se baš žurilo, i ja mu kažem da kao što će sad pisati bezveze kad će me pustiti na sudu kao uvijek do sada, a on "Znam da će te pustiti, tebe ništa ne košta što ti ja napiešm kaznu a ja obavljam svoj posao ;D"

I ovi maloljetnici šta govore dobia sam kaznu 14 000 kn jer me štopa i ostale spike. Niste vi ništa dobili, jer kad ste maloljetni i štopa vas, pandur piše prijavu i vama ništa ne daje, nikakakv papirić za potvrdu da vas je stopalo, nista ne potpisujete i sl, i nedaje vam kazne u obliku novca, jedino će ta kazna doći na kućnu adresu u obliku poziva na sud, dođeš tamo, potvrdiš sve šta sudac kaže, dobar si učenik, u gimnaziji sa 5, treniraš još usput i slično. I adio. Da ti ukor i to je to. A neznam čemu služi taj ukor, da ga pretvoriš u tariguz.

Onaj ko neviruje, evo mu moji podaci, Stipe Dujić, pa ako ima koga u policiji neka provjeri ovu brojku o prekršajima u njihovom kompu, i nek zove sud koliko sam puta kažnjen. LOL

Nisam jedinim, sa prijateljem mi je ista situacija, pretpretprošlu godinu kad je mene tapalo, tapalo je i njega jer smo se uvik skupa vozili...a on ima još pozamašniju brojku od mojih.

Govorim za stari sistem do nove godine. U novoj godini otkad se primjenjuje novi zakon nije ma tapalo pa nemogu reć kako ide procedura, al uskoro da me i štopa nebi imalo šta pisati, a još nekih misec dana može pisat samo vozački, jer kacigu nosim uvik. A i punoljetan sam, pa se ne zajebajen više. Jer će mi sad sve doć na naplatu, ako ne sad onda kad se zaposlim u državnoj firmi ;D
« Zadnja izmjena: 05 Travanj, 2009, 08:46:38 Shema »

Offline sfreak

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Jadranovo
  • Moja Kaciga: Shark S800
« Odgovori #25 : 05 Travanj, 2009, 09:59:01 »
slazem se sa Shemom...dok si maloljetan ti u 99% slucajeva nis nece bit...

prvi put kad su me zaustavili sam se usro ful...pricao s nekim ljudima...apsolutno svi su rekli da i ako ti nes da na prekrsajnom sudu da se zalis...i apsolutno svi su iste zalbe pisali...nemam prihoda, maloljetan ovo ono...sve na istu foru...

i nikad nis nisu dobili...

Offline yakov

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Zagreb,sesvete
  • Moj Skuter: Baotian
« Odgovori #26 : 05 Travanj, 2009, 10:48:41 »
[quote ]

NEMOGU ti naplatiti kaznu, NEMOGU, jer si maloljetan i nemaš prihoda. N E M O G U

[/quote]

posto je on maloljetan i mena prihode njegovu kaznu cu morati platiti njegov zakonski skrbnik tj. njegovi roditelji
VLAST I POLICIJA- MITO I KORUPCIJA

Offline Shema

• forumski skuteraš
« Odgovori #27 : 05 Travanj, 2009, 12:16:43 »
posto je on maloljetan i mena prihode njegovu kaznu cu morati platiti njegov zakonski skrbnik tj. njegovi roditelji

To je u 0.05% slučajeva.

Znam pola grada ovde tako, maloljetnici, i NIKO NIKADA nije platia kaznu.

Offline dino_sk

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • 099 /672-1765
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Petrinja
« Odgovori #28 : 05 Travanj, 2009, 13:34:55 »
ma nista od kazne dobit ces sudski ukor i ides kuci pjevajuci  :icon_thumright:

Offline ..::IVKULJA::..

• forumski skuteraš
  • zdravka
  • Mjesto: žu-os
  • Moj Skuter: fixer
  • Moja Kaciga: morski pas
« Odgovori #29 : 05 Travanj, 2009, 16:34:14 »
sad po novome ako si maloljetan kaznu placaju starci...tak da ces se izvuc sa manjom kaznom jer ovo sto si nabrojo spustit ce ti na nekih 4t kn za platit minimalno... maloljetan si pa mora stari s tobom na sud,i ak kazes da si starom maznio kljuceve svalit ce teret na njega i on ce platit kaznu ;)
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9

Offline Keky.sb

• forumski skuteraš
  • vx u garaži, kawa u srcu...
  • Mjesto: Slav. Brod
  • Moj Skuter: vx 200
  • Moja Kaciga: Nolan N-Com 103
  • MojSpuh: Deak
« Odgovori #30 : 05 Travanj, 2009, 16:44:29 »
slazem se sa Shemom...dok si maloljetan ti u 99% slucajeva nis nece bit...

prvi put kad su me zaustavili sam se usro ful...pricao s nekim ljudima...apsolutno svi su rekli da i ako ti nes da na prekrsajnom sudu da se zalis...i apsolutno svi su iste zalbe pisali...nemam prihoda, maloljetan ovo ono...sve na istu foru...

i nikad nis nisu dobili...

da nećeš ništa dobiti jer i suci znaju biti dobri, ali ako se bahatiš platit ćeš kaznu, ako ne ti jer si maloljetan, onda će tvoji starci. evo to su i ostali potvrdili. ti možeš snositi posljedice iako si maloljetan, tj. tvoji starci će snositi posljedice.

osim toga, znam neke ljude, a i ja sam dobivao kazne dok sam bio maloljetan. prijatelji su mi morali platiti kazne iako su bili maloljetni. tako da, ako te sudac ne želi pustiti uz ukor, platit ćeš.
« Zadnja izmjena: 05 Travanj, 2009, 16:46:22 Keky.sb »
Slavite Boga
jer znate da je imao viziju.
Stavio je Arthura Asha na glinu,
Jackiea Robinsona na dijamant, Muhameda Alija u ring, a mog čovjeka, igor.sb, na dva kotača! Stoga nemojte mucati i vrtiti se okolo. Kleknite i poklonite se!

Offline smmania

• OPREZ na tržnici
  • forumski skuteraš
  • *
  • ?ovik sa Škoja
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • http://bikepics.com/members/dino0706/
  • Mjesto: Baška-Rijeka
  • Moj Skuter: RR -bike patike
  • MojSpuh: YOSHIMURA TRC
« Odgovori #31 : 05 Travanj, 2009, 16:45:27 »
ja sam imo prometnu sa cagivom 125 i nisam imo vozacku ni papire ....curica od 5 godina mi izletila na cestu i ruckom sam ju pokupio u glavu al na srecu samo hematomi su bili......medutim kazna mi je dosla 13500 kn ,neam vozacku za 125 (nit planiram radit,nek me love :laughing9:) i kad sam dosao na sud dobio sam kao samo ukor suda (vec treci.) imas srece sta si u nasoj drzavi di se nista ne biljezi ni ne pregledava, a mene je i spasilo sta tad nisam ni bio punoljetan  :hello:
ja danas se vracam doma i murija na stanici bila,izade mi pandur na cestu i pocne mahat(a nema palicu),a ja iz kulture poceo njemu mahat i secer na kraj prodem pokraj njega i potrubim iz postovanja

Offline goga100

• forumski biciklist
  • Mjesto: DUBROVNIK
  • Moj Skuter: runner vx200
  • MojSetup: 200ccm
« Odgovori #32 : 05 Travanj, 2009, 20:42:47 »

Sada bi se mi tebi trebali diviti kako si ti lud,razumijem vozenje bez vozacke jer sam i ja vozio,donekle i neregistriran(ako je ispravan) ali 90% bez kacige,suti i pokrij se po usima,pogledaj samo crnu kroniku ,ovaj vikend troje poginulih....svaki put kad sjednjes na motor bez kacige sjeti se da i ti mozes biti jedan od njih....hvaljenje nenosenjem kacige..... ubuduce prije ovakvih postova malo promisli :nono:

Offline sicanin

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Dubrovnik
  • Moj Skuter: Ktm smcr 690, sp 180
« Odgovori #33 : 05 Travanj, 2009, 22:09:01 »

Sada bi se mi tebi trebali diviti kako si ti lud,razumijem vozenje bez vozacke jer sam i ja vozio,donekle i neregistriran(ako je ispravan) ali 90% bez kacige,suti i pokrij se po usima,pogledaj samo crnu kroniku ,ovaj vikend troje poginulih....svaki put kad sjednjes na motor bez kacige sjeti se da i ti mozes biti jedan od njih....hvaljenje nenosenjem kacige..... ubuduce prije ovakvih postova malo promisli :nono:
potpis!

Offline skky

• forumski biciklist
  • Mjesto: Karlovac
  • Moj Skuter: Yamaha aerox
  • Moja Kaciga: HJC CS-14
« Odgovori #34 : 05 Travanj, 2009, 22:27:03 »

ako nemaš što pametno za reći, bolje šuti!
Život je previše kratak da bi bio shvaćen previše ozbiljno!

Offline Mark

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Derbi GP1 50 Open
« Odgovori #35 : 05 Travanj, 2009, 22:37:27 »
ja sam imo prometnu sa cagivom 125 i nisam imo vozacku ni papire ....curica od 5 godina mi izletila na cestu i ruckom sam ju pokupio u glavu al na srecu samo hematomi su bili......medutim kazna mi je dosla 13500 kn ,neam vozacku za 125 (nit planiram radit,nek me love :laughing9:) i kad sam dosao na sud dobio sam kao samo ukor suda (vec treci.) imas srece sta si u nasoj drzavi di se nista ne biljezi ni ne pregledava, a mene je i spasilo sta tad nisam ni bio punoljetan  :hello:
I kako će onda itko išta naučiti kada se ovakve stvari progledavaju kroz prste, a neke za neplaćeni parking ganjaju sa ovrhama... Stvarno živimo u prekrasnoj državi :notworthy:
Stari moj mlad si, ali da ne možeš malo razmisliti glavom i pitati se što bi ti napravio da je to bilo tvoje dijete i nedaj bože da se dogodilo nešto gore  :nono:

Offline smmania

• OPREZ na tržnici
  • forumski skuteraš
  • *
  • ?ovik sa Škoja
    • http://bikepics.com/members/dino0706/
  • Mjesto: Baška-Rijeka
  • Moj Skuter: RR -bike patike
  • MojSpuh: YOSHIMURA TRC
« Odgovori #36 : 05 Travanj, 2009, 22:57:18 »
I kako će onda itko išta naučiti kada se ovakve stvari progledavaju kroz prste, a neke za neplaćeni parking ganjaju sa ovrhama... Stvarno živimo u prekrasnoj državi :notworthy:
Stari moj mlad si, ali da ne možeš malo razmisliti glavom i pitati se što bi ti napravio da je to bilo tvoje dijete i nedaj bože da se dogodilo nešto gore  :nono:

a jebiga aj razmisli da se radi o tebi pa isto ovako seri imam i ja sestru od pet godina sta mislis da sam bio hladan majmune ......bilo mi je zao kao pasu al jbg .......sranje se dogodilo i bio sam u soku tad ja sam bio fer pa sam bar ljudima izaso u susret jer su bili iz slovenije te sam im platio smjestaj i sve iako ni to ih nije smirilo al stvarno mi je bilo zao ,bio sam mladi i gluplji i sad mi je zao i kad god sjednem na motor mi se ta slika odvrti u glavi al jbg....sta mislis da mene ne zivciraju nasi zakoni pa pogledaj kojih debilizima ima a sta se tice parkinga non stop placam kazne od 500 kn.......
ja danas se vracam doma i murija na stanici bila,izade mi pandur na cestu i pocne mahat(a nema palicu),a ja iz kulture poceo njemu mahat i secer na kraj prodem pokraj njega i potrubim iz postovanja

Offline Mark

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Derbi GP1 50 Open
« Odgovori #37 : 05 Travanj, 2009, 23:24:28 »
a jebiga aj razmisli da se radi o tebi pa isto ovako seri imam i ja sestru od pet godina sta mislis da sam bio hladan majmune ......bilo mi je zao kao pasu al jbg .......sranje se dogodilo i bio sam u soku tad ja sam bio fer pa sam bar ljudima izaso u susret jer su bili iz slovenije te sam im platio smjestaj i sve iako ni to ih nije smirilo al stvarno mi je bilo zao ,bio sam mladi i gluplji i sad mi je zao i kad god sjednem na motor mi se ta slika odvrti u glavi al jbg....sta mislis da mene ne zivciraju nasi zakoni pa pogledaj kojih debilizima ima a sta se tice parkinga non stop placam kazne od 500 kn.......
Prvo si malo poradi na rječniku, a onda možemo razgovarati dobro ;) Nisam ti kompić iz kvarta da mi govoriš majmune, ok! O meni se sigurno nebi radilo jer nisam ni razmišljao voziti se bez vozačke i papira na motoru od 50kubika, a kamoli nešto jače. Ako imaš sestru od toliko godina onda se nadam da si shvatio neke stvari i zato sam ti napisao da je na svu sreću sve ok prošlo. Drugo je učiti voziti pod nečijim nadzorom i van prometnica, a drugo ovo što se tebi desilo. Nitko od nas nije sunce koje nikakvo sranje u životu nije napravio, ali s ovakvim stvarim se nije za igrati.
Zato sam napisao da se takve stvari malo bolje gledaju kod nas i kažnjavaju, ne samo novčanom kaznom, da bi drugi u tvojim godinama dobro razmislili da li bi izašli s motorom na cestu ;)

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #38 : 06 Travanj, 2009, 09:55:28 »
zasto uopste stajete policiji kad su u autima ili pjeske ?? ne kontam vas nikako ??pa jbt u ovako malom gradu ovdje kod mene svi bjeze takvim prasinarima jer stvarno nisu fer...zuastavi te 10 m od zgrade a ono 23:00 i on tebi pise da poslije 23 vozis...a vidis zgradu svoju nema 10 metara do ulaza i slicno....tako sam i ja par puta stao i svaki put platim neku kaznu..nadje nesto ..od tad nikad ne stajem..i kad krenu zamnom..hvala bogu lako se pobjegne i izgubi u guzvi i jednosmjernim ulicama ..u koje oni nemogu..jedino kome stajem su policajci na motorima...a njih vecinu znam pa i kad sta napravim pogresno ..puste me ...
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline YamahaSpy

• forumski skuteraš
    • www.mojskuter.com
  • Mjesto: Velika Goric
  • Moj Skuter: Yamaha Spy
  • MojSetup: Top Performance
  • MojSpuh: LeoVince ZX
« Odgovori #39 : 06 Travanj, 2009, 17:10:21 »
Frendov stari me izvuko =) obriso je prijavu tako da necu dobit nista  :headbang: