Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Policija me zapisala :|  (Posjeta: 12650 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • 095 911 3440
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
Odg: Policija me zapisala :|
« Odgovori #40 : 06 Travanj, 2009, 17:42:41 »
Frendov stari me izvuko =) obriso je prijavu tako da necu dobit nista  :headbang:
nek ti to bude lekcija...
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline Keky.sb

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • vx u garaži, kawa u srcu...
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Slav. Brod
  • Moj Skuter: vx 200
  • Moja Kaciga: Nolan N-Com 103
  • MojSpuh: Deak
« Odgovori #41 : 06 Travanj, 2009, 18:09:12 »
nek ti to bude lekcija...

potpis  :icon_thumright:

drugi puta pametnije.
Slavite Boga
jer znate da je imao viziju.
Stavio je Arthura Asha na glinu,
Jackiea Robinsona na dijamant, Muhameda Alija u ring, a mog čovjeka, igor.sb, na dva kotača! Stoga nemojte mucati i vrtiti se okolo. Kleknite i poklonite se!

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Zippo Friends Croatia
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: LINIĆTRANS/CIPELCUG
« Odgovori #42 : 06 Travanj, 2009, 18:18:45 »
Najači su mi ovi šta pričaju pričice "joj, stari gadno ti se piše"...i te spike...hahaha...carevi ste...dajte umuknite jednom zauvijek ako niste bili u sličnoj ili istoj situaciji...piše čovik koji ima 21 (slovima DVADESET JEDNU) prekršajnu prijavu u prometu u 2. godine koliko vozim skut...od toga nikad nisam imao položeno, u 70% neregistriran skut, i u 90% bez kacige.
I što je bilo, evo i dan danas sam na svijetu, živ i zdrav, vozim skut, polažem, sve kazne riješio na sudu, jer si maloljetan i nemogu te nikako sprčit da platiš i slično, moš se doslovno sa njima rugati na sudu, jer su i oni sami svjesni da ti nemogu ništa, pa mi je tako sutkinja jednom prilikom rekla kad sam počeo sqat za policajca, "aha, sad te nije briga kad znaš da ti nemožemo ništa jer si maloljetan pa priznaješ bez obzira jel istina"...a ja se nasmija i reka "je"...

Zato dragi, dok si maloljetan jebaji okolo, boli te kita, nemogu ti ništa. :icon_thumright:
kolega, nebih te želio vrijeđati ali moram te nešto pitati!
jesi li ti svjestan svoje budaleštine? ovdje ima maloljetnih članova koji taj tvoj tekst čitaju i kažu pa mogu i ja i kad nastradaju onda je galama velika.

Offline YamahaSpy

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • www.mojskuter.com
  • Mjesto: Velika Goric
  • Moj Skuter: Yamaha Spy
  • MojSetup: Top Performance
  • MojSpuh: LeoVince ZX
« Odgovori #43 : 06 Travanj, 2009, 18:41:34 »
potpis  :icon_thumright:

drugi puta pametnije.
Svakako ce biti.

Offline Keky.sb

• forumski skuteraš
« Odgovori #44 : 07 Travanj, 2009, 01:55:14 »
kolega, nebih te želio vrijeđati ali moram te nešto pitati!
jesi li ti svjestan svoje budaleštine? ovdje ima maloljetnih članova koji taj tvoj tekst čitaju i kažu pa mogu i ja i kad nastradaju onda je galama velika.
to sam i ja pokušao objasniti i lijepo se nasmijao na onu njegovu izjavu, samo što bi to netko mogao shvatiti ozbiljno, kao što si i rekao.

Svakako ce biti.
tako treba razmišljati.  :icon_thumright:
Slavite Boga
Jackiea Robinsona na dijamant, Muhameda Alija u ring, a mog čovjeka, igor.sb, na dva kotača! Stoga nemojte mucati i vrtiti se okolo. Kleknite i poklonite se!

Offline Skopa

• OPREZ na tržnici
  • forumski biciklist
  • *
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: Piaggio Skipper 150 2t(opet) :D
  • MojSetup: je serijski
  • MojSpuh: zvijerski
« Odgovori #45 : 07 Travanj, 2009, 09:37:33 »
A jel ko zna kako je sad sa novim zakonom kad me zaustave?I npr. bili mogao povest brata na sud ili moram baš nekog od staraca jer starci neznaju za motor  :icon_biggrin:

Offline Hinjavac

• OPREZ na tržnici
  • forumski biciklist
  • *
  • Mjesto: Capljina/Metkovic/Zagreb
  • Moj Skuter: VXR
  • MojSetup: Malossi:tork,multivar,delta,belt i filteri oba dovoljno za sad
  • MojSpuh: Serdarevi?
« Odgovori #46 : 08 Travanj, 2009, 14:50:58 »
Vidim ekipa opet trabunja gluposti pa da nekima malo rasvijetlimo. Stari zakoni i stare kazne su prošlost. Od 01.01.2009 godine stupio je novi kazneni zakon, zakon o maloljetnicima i zakon za obiteljsko. U sva tri zakona je napisano da sve ono što se do sada nije moglo pisat na maloljetnika ide njegovom staratelju(skrbniku). Tako da ste vi u pravu necete vi platit kaznu ako vas policija zaustavi i pravite se pametni jer ste maloljetnici, nego ce je platit vaši roditelji.

Dakako što ekipa se misli tužakat stalno i slat primjedbe nema ni od toga koristi ako misilite svoje predmete(kazen) odvuc u zastaru jer je to prije bilo moguće, zastara je trajala 2.5godina a sada su produžili na 4.5-5 godina.
Letio sam i sa trosovincem a ne sa 2 tocka.

Offline skky

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Karlovac
  • Moj Skuter: Yamaha aerox
  • Moja Kaciga: HJC CS-14
« Odgovori #47 : 08 Travanj, 2009, 21:39:03 »
Vidim ekipa opet trabunja gluposti pa da nekima malo rasvijetlimo. Stari zakoni i stare kazne su prošlost. Od 01.01.2009 godine stupio je novi kazneni zakon, zakon o maloljetnicima i zakon za obiteljsko. U sva tri zakona je napisano da sve ono što se do sada nije moglo pisat na maloljetnika ide njegovom staratelju(skrbniku). Tako da ste vi u pravu necete vi platit kaznu ako vas policija zaustavi i pravite se pametni jer ste maloljetnici, nego ce je platit vaši roditelji.

Dakako što ekipa se misli tužakat stalno i slat primjedbe nema ni od toga koristi ako misilite svoje predmete(kazen) odvuc u zastaru jer je to prije bilo moguće, zastara je trajala 2.5godina a sada su produžili na 4.5-5 godina.
napokon netko ko zna zakone ove zemlje, već mi je bilo dosta trabunjanja od strane drugih članova foruma,koji misle ako su maloljetni da im nitko ništa nemože!
Život je previše kratak da bi bio shvaćen previše ozbiljno!

Offline Keky.sb

• forumski skuteraš
« Odgovori #48 : 10 Travanj, 2009, 00:03:39 »

a šta sam ja govorio nego to isto?
Slavite Boga

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #49 : 10 Travanj, 2009, 00:27:17 »
ovaj ima sreće ša mu je kazna pobrisana,a za ubuduće zakone vam izdaje RH, preko narodnih novina do svekolikog pučanstva, tamo kod njih ćete nać zakon o bilo čemu šta vas zanima, zakoni se mijenjaju, svake godine izađe nešto novo i nema potrebe plaćat svoje neznanje, kad su informacije dostupne 0-24, 365 dana u godini.

A netko je na prošloj stranici rekao nešto o bježanju muriji, svaka čast kompa al ako imaš muda stisnut 50tku serijsku a za petama ti octavia 4x4 sa 150ks onda skidam kapu  :icon_thumright: , davno su prošli dani kad je većina voznog parka bila golf 4 SDI i par Puntakisa od 50 konja.  :angry7:
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
« Odgovori #50 : 10 Travanj, 2009, 14:17:19 »
zastara je trajala 2.5godina a sada su produžili na 4.5-5 godina.

Zar nije prije zastara trajala 2 godine?

Offline kecbaya

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: metkovi?
  • Moj Skuter: Piaggio Typhoon
  • MojSpuh: Malossi MHR Replica
« Odgovori #51 : 10 Travanj, 2009, 15:07:57 »
pajdo dobit ces samo ukor...jer nisi punoljetan...jel te poslje pustio na motor da ga vozis ili? ako te pustio tuzi ga jer on nema pravo pustit maloljetnu osobu bez vozacke,sa neispravnim vozilom i bez papira...znam iz iskustva...jer mi je stari insp...i tuzio sam policajca i na kraju su mi bili dali ukor jer sam bio maloljetan...a kazna je bila prva 7.500kn druga 8.700kn i na kraju nista nisam platio...to se meni desilo prije 3god...

Offline kecbaya

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: metkovi?
  • Moj Skuter: Piaggio Typhoon
  • MojSpuh: Malossi MHR Replica
« Odgovori #52 : 10 Travanj, 2009, 15:10:38 »
rebac zastare vise nema...odma se sve rijesava preko sudova...i od sad ides na sud ne u svoj grad vec u drugi blizi grad sa sudom...tako da se nemogu rijesavat te kazne...npr rebac u metkovicu dolaze sudovi iz ploca,metkovica,vrgorca itd....znaci bit ce svi vamo i ovi ce uzimat predmete iz ploca npr a ovi iz mtk...

Offline Hinjavac

• OPREZ na tržnici
  • forumski biciklist
  • *
« Odgovori #53 : 10 Travanj, 2009, 22:21:21 »
1.molim te da me ne zoves prezimenom na forumu.
2.Nismo pričali o metkovicu već o gradovima koji imaju malo više sudova
3.Ako te prebaci u neki drugi grad opet ne znaci da se nesto ne moze sredit.

Zar nije prije zastara trajala 2 godine?

Da ali 2 godine od zadnjeg postupanja po tome predmetu. Znaci od dana počinjenja prekršaja cca 2-2.5 godina,ako shvacas sta hocu reci.

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #54 : 10 Travanj, 2009, 22:29:48 »
Da ali 2 godine od zadnjeg postupanja po tome predmetu. Znaci od dana počinjenja prekršaja cca 2-2.5 godina,ako shvacas sta hocu reci.

Jasno mi je, tnx.

Offline Hinjavac

• OPREZ na tržnici
  • forumski biciklist
  • *
« Odgovori #55 : 10 Travanj, 2009, 22:41:34 »
slow zar nisi išao na meet?

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #56 : 10 Travanj, 2009, 22:46:40 »
slow zar nisi išao na meet?

trenutno sam "pijun"

Offline Hinjavac

• OPREZ na tržnici
  • forumski biciklist
  • *
« Odgovori #57 : 10 Travanj, 2009, 23:33:10 »
dobro je pa si malo pijun :))