Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Zaustavio me drug milicajac  (Posjeta: 4549 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline zaprudanec

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Aprilia Tuono 1000R
Odg: Zaustavio me drug milicajac
« Odgovori #20 : 29 Ožujak, 2009, 13:45:05 »
Imam ja iskustva s njima već preko 200 000km u automobilu što s dobrima, a što s lošima tako da sam već iskušao dosta fora i fazona  ;D
A to da se vozim po PS kada ne mjere brzinu sa uređajem koji je atestrian i namjenjen za to me nikada nije diralo. Najbolje mi je kad ljudi vide policijsko vozilo na cesti i onda svi po kočnici i ne usude ih se prelaziti :)
vidim, iz tebe stvarno govori iskustvo 200.000 km  :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:
AKTON communications
www.akton.hr
info@akton.hr
+385 91 286 46 88

Offline Mr J

• Mudrost je vrijednija od brzine.
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: HD V-Rod
  • Moja Kaciga: Schuberth R1
  • MojSetup: Uvijek spreman!
  • MojSpuh: Protočan :)
« Odgovori #21 : 29 Ožujak, 2009, 13:59:35 »
vidim, iz tebe stvarno govori iskustvo 200.000 km  :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:

daj pusti covjeka  :toothy12:
Žena ti kaže "Idi k vragu!". Ti odeš, a ona te i tamo dočeka!

Offline zaprudanec

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Aprilia Tuono 1000R
« Odgovori #22 : 29 Ožujak, 2009, 14:43:49 »
ko ga drzi, vidis da sam skace :binkybaby: :help:

:laughing7: :laughing7:
AKTON communications
www.akton.hr
info@akton.hr
+385 91 286 46 88

Offline duje87

• Tržnica : (+18)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Split
« Odgovori #23 : 29 Ožujak, 2009, 14:47:34 »

dijete :laughing6:

Offline Mark

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Derbi GP1 50 Open
« Odgovori #24 : 29 Ožujak, 2009, 16:22:04 »
Vidim da je ovdje nekima u cilju podhebavati ljude koji su novi ovdje, ako vam je to gušt samo dajte  :icon_thumright:
I onako se može skoro pa na prste nabrojati broj ljudi koji ovdje stvarno nešto znaju, a da su voljni pomoći, te pri tome ne lječiti svoje komplekse  ;) Zanimljivo je kako se osjećaju prozvanima, a ne znaju što je osoba prošla do sada kroz životu i prvi put vide da nešto piše pa imaju potrebu očito lječiti svoj ego na njima...
2 duje: Kad smo kod djeteta, ne znam ko bi od nas dvoje prije bio dijete, tako da drugi put razmisli prije nego bubneš ;)

Ovaj topic je otvoren čisto radi upozorenja na pojačanu kontrolu policije u zadnje vrijeme i radi dijeljenja različitih iskustava sa prometnica, i doslovno ima četvero, petero ljudi ovdje koji su izjavili nešto konkretno dok je ostalima samo do provokacije očito. Svaka vam čast, samo tako  :icon_thumleft:
« Zadnja izmjena: 29 Ožujak, 2009, 16:38:04 Mark »

Offline Mr J

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #25 : 29 Ožujak, 2009, 17:03:02 »
Vidim da je ovdje nekima u cilju podhebavati ljude koji su novi ovdje, ako vam je to gušt samo dajte  :icon_thumright:
I onako se može skoro pa na prste nabrojati broj ljudi koji ovdje stvarno nešto znaju, a da su voljni pomoći, te pri tome ne lječiti svoje komplekse  ;) Zanimljivo je kako se osjećaju prozvanima, a ne znaju što je osoba prošla do sada kroz životu i prvi put vide da nešto piše pa imaju potrebu očito lječiti svoj ego na njima...
2 duje: Kad smo kod djeteta, ne znam ko bi od nas dvoje prije bio dijete, tako da drugi put razmisli prije nego bubneš ;)

Ovaj topic je otvoren čisto radi upozorenja na pojačanu kontrolu policije u zadnje vrijeme i radi dijeljenja različitih iskustava sa prometnica, i doslovno ima četvero, petero ljudi ovdje koji su izjavili nešto konkretno dok je ostalima samo do provokacije očito. Svaka vam čast, samo tako  :icon_thumleft:

Daj Boze da je sto vise policije na cestama, valjda bi tada vozaci vise pazili.
Problem je nas mentalitet. Navike se tesko mijenjaju.
Ako nas policajac pusti oprostivsi nam prekrsaj onda je car a ukoliko nas kazni su svi policajci losi... (isto je i u sportu)

Pametno i oprezno u prometu  :icon_thumright:

Offline Mark

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #26 : 29 Ožujak, 2009, 17:22:12 »
Daj Boze da je sto vise policije na cestama, valjda bi tada vozaci vise pazili.
Problem je nas mentalitet. Navike se tesko mijenjaju.
Ako nas policajac pusti oprostivsi nam prekrsaj onda je car a ukoliko nas kazni su svi policajci losi... (isto je i u sportu)

Pametno i oprezno u prometu  :icon_thumright:

:icon_thumright:

Žalosno je samo to što su u današnje vrijeme kazne više od svačije prosječne plaće tako da nije ništa čudno što su svi zatvori prepunjeni jer ljudi jednostavno ne žele platiti kaznu koja je jednaka ili veća njihovoj mjesečnoj plaći. Tako da na sudu dobiš ponudu na rate, u naturi kako god, samo da platiš :)

Da ne govorimo o tome kako nam (ne)kvaliteta prometnica nikako ne prati dađbine koje sve moramo platiti kod registracije vozila. Da ne govorimo da je u cijenu benzina uračunata cestarina, a kod registracije vozila na plin moraš dodatno platiti cestarinu jer nije u cijeni plina dok vani za to dobivaš poticaj; i da dalje ne nabrajamo...

Offline Mr J

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #27 : 29 Ožujak, 2009, 17:52:00 »
:icon_thumright:

Žalosno je samo to što su u današnje vrijeme kazne više od svačije prosječne plaće tako da nije ništa čudno što su svi zatvori prepunjeni jer ljudi jednostavno ne žele platiti kaznu koja je jednaka ili veća njihovoj mjesečnoj plaći. Tako da na sudu dobiš ponudu na rate, u naturi kako god, samo da platiš :)

Da ne govorimo o tome kako nam (ne)kvaliteta prometnica nikako ne prati dađbine koje sve moramo platiti kod registracije vozila. Da ne govorimo da je u cijenu benzina uračunata cestarina, a kod registracije vozila na plin moraš dodatno platiti cestarinu jer nije u cijeni plina dok vani za to dobivaš poticaj; i da dalje ne nabrajamo...

no dobro, zakon ce se uskladiti sa EU jer to se jednostavno MORA napraviti... tako da ce nam biti isto kao i onima u EU...
Ceste su takve kakve jesu s obzirom da smo imali nesretno, ratno razdoblje, da je drzava zaduzena i pokradena sa svih strana... valjda ce se i to popraviti s vremenom...

Sve u svemu, najvaznije je uzivati u voznji (dvokotacnim prometalom - jer ga ljudi voze iz gusta te iz prakticnosti u gradskim guzvama) te sretan i ziv stici do cilja postivajuci zakon o prometu jer je on donesen sa svrhom kako bi se osjecali sigurni i kako bi se nesrece/nezgode smanjile u sto vecoj mjeri.
policija je tu da sprovodi zakon i sankcionira prekrsitelje istoga, zbog toga su na losem glasu :)

Treba shvatiti i njih jer se svakodnevno obracunavaju sa svakakvim kretenima ali da i medju njima ima kretena, bogme ima... (mentalitet balkana)

mislim da je poruka ove teme

Pripazite u prometu nevolje vrebaju sa svih strana (bile u obliku automobila, kamiona, pjesaka, rupe ili plave odore)

Offline Mark

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #28 : 29 Ožujak, 2009, 18:01:06 »
no dobro, zakon ce se uskladiti sa EU jer to se jednostavno MORA napraviti... tako da ce nam biti isto kao i onima u EU...
Ceste su takve kakve jesu s obzirom da smo imali nesretno, ratno razdoblje, da je drzava zaduzena i pokradena sa svih strana... valjda ce se i to popraviti s vremenom...

Sve u svemu, najvaznije je uzivati u voznji (dvokotacnim prometalom - jer ga ljudi voze iz gusta te iz prakticnosti u gradskim guzvama) te sretan i ziv stici do cilja postivajuci zakon o prometu jer je on donesen sa svrhom kako bi se osjecali sigurni i kako bi se nesrece/nezgode smanjile u sto vecoj mjeri.
policija je tu da sprovodi zakon i sankcionira prekrsitelje istoga, zbog toga su na losem glasu :)

Treba shvatiti i njih jer se svakodnevno obracunavaju sa svakakvim kretenima ali da i medju njima ima kretena, bogme ima... (mentalitet balkana)

mislim da je poruka ove teme

Pripazite u prometu nevolje vrebaju sa svih strana (bile u obliku automobila, kamiona, pjesaka, rupe ili plave odore)

Ne bi vjerovao koliko to smiruje čovjeka, barem mene... Doslovno sam stalno na cesti i toliko živaca znam izgubiti za volanom tako da u zadnje vrijeme kada god mogu uzimam ovu prdekalicu i uživam u vožnji bez gužve, živciranja i sa kojom kunom više u džepu ;) Jedino se uvijek nađe tu i tamo koji idiot koji doslovno skoro da te ne izgura s ceste kada te prelazi, ali nekako pregrmim takve jer se puno rjeđe dešava i samo me to zapravo i smeta; Dok kod automobila ne mogu nabrojati koliko sam imao situacija(najčešće na dužim putovanjima) u kojima mi dođe da stanem sa strane, zapalim koju i onda nastavim vožnju bistre glave...