Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Zaustavio me drug milicajac  (Posjeta: 4552 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Mark

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Derbi GP1 50 Open
Zaustavio me drug milicajac
« : 28 Ožujak, 2009, 21:07:56 »
Evo danas oko 17h me zaustavio član naše predrage policije na skretanju sa Palmotićeve na Staru Branimirovu.
Pošto je bila poprilična kolona automobila na semaforu u Palmotićevoj, stao se naravno prvi te taman da ću pogledati da li stoje tamo kod pošte kao i uvijek kad ono već zeleno. Ništa okrenem ja po plinu kad eto ti lizalice ispred mojih pozamašnih obrva.

Još nisam ni skinuo kacihu kad ono:

Policajac: Dobar dan, da li je sve ispravno na skuteru?
Ja:(Suzdržavam smiješak ispod kacige, i mislim si nije to valjda zbog toga kaj vozim kineza ;) ) Je
Policajac: Nešto si mi žustro krenuo, jesu skinute blokade sa vozila?
Ja: Jesu, nemam Vam zašto lagati kad ste mogli i sami vidjeti iz priloženog :)
Policajac: Morati ću te poslati na vanredni tehnički!
Ja: (I dalje iskreno) Pa imam elektronsku blokadu.
Policajac: Nemoj ti meni, ja vozim već motore 15 godina, znam da je skinuta
Ja: Pa skinuta je, ali imam elektronsku
Policajac: Nemoj ti meni lagati. znam ja da nema blokada
Ja: (Suzdržavam smijeh ponovo, vidjevši da je glup ko top) Da, nema nikakvih blokada
Policajac: Pošto je sve ispravno na vozilu i imaš registraciju(očito im je čudno kada netko ima registrirani moped :) ) možeš ići ovaj put
Ja: Hvala(i taman kad sam mislio krenuti)
Policajac: Ti znaš da bu ti ovo preslabo vrlo skoro?
Ja: A znam, za sada ću se nekako zadovoljiti s time...

Uglavnom, još jednom se pokazala dobro ona teorija da idem sve pokorno i na finjaka s njima pa onda ako je baš čovjek bezobrazan krenem i ja biti, pogotovo ako sam u pravu i imam pokriće za nešto ;)

Zato pazite se ljudi, izgleda da su krenule već akcije i za mopede, pogotovo zbog ove recesije što hebu sve po redu i ima ih na svakom koraku...

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zmijavci
Odg: Zaustavio me drug milicajac
« Odgovori #1 : 28 Ožujak, 2009, 21:20:03 »
Ma dobri su policajci samo nalipo sanjima i kad ih vidis vozi motor ko po ulju i ne priko 30-40 i nce nista ni lizalicu ni cokoladicu

Offline gun_rider

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: cvajo 180
  • Moja Kaciga: imam
  • MojSetup: a
  • MojSpuh: imam
« Odgovori #2 : 28 Ožujak, 2009, 21:42:56 »
**** si ti ko top a ne pandur :toothy12:
lipo kad te pita imaš blokadu? -imam
kad ti je već ta elektronska tebi motor neide priko 50 virova on tebi ili ne nemože te poslat na vanredni tehnički.
i bok

a ti si tu jedini ispa glup jer si se iša pravit baja i filizofirat

da ti je bia neki pametniji pandur vidia bi koji bi ti cirkus napravia... :sad3:

postuj pravila foruma , eladio
« Zadnja izmjena: 28 Ožujak, 2009, 22:31:16 eladio »
Servis skutera, lakiranje i popravak plastika na podrucju Splita i okolice
Info na PM ili 098/979-8453

Offline Mark

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #3 : 28 Ožujak, 2009, 21:44:52 »
Ma dobri su policajci samo nalipo sanjima i kad ih vidis vozi motor ko po ulju i ne priko 30-40 i nce nista ni lizalicu ni cokoladicu

Imam ja iskustva s njima već preko 200 000km u automobilu što s dobrima, a što s lošima tako da sam već iskušao dosta fora i fazona  ;D
A to da se vozim po PS kada ne mjere brzinu sa uređajem koji je atestrian i namjenjen za to me nikada nije diralo. Najbolje mi je kad ljudi vide policijsko vozilo na cesti i onda svi po kočnici i ne usude ih se prelaziti :)

Offline Mark

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #4 : 28 Ožujak, 2009, 21:52:51 »
glup si ti ko top a ne pandur :toothy12:
lipo kad te pita imaš blokadu? -imam
kad ti je već ta elektronska tebi motor neide priko 50 virova on tebi ili ne nemože te poslat na vanredni tehnički.
i bok

a ti si tu jedini ispa glup jer si se iša pravit baja i filizofirat

da ti je bia neki pametniji pandur vidia bi koji bi ti cirkus napravia... :sad3:

Nitko se nije išao praviti pametan i filozofirati, nego sam fino rekao čovjeku što je, jer nije toliko glup da ne skuži kako skuter nema blokadu pošto me čuo od početka Palmotićeve i nije ni trebao pogledati što je sa skuterom, ok?!
Da me htio poslati na vanredni mogao je bez obzira na to što sam mu ja rekao, ako je on procjenio da moj skuter nema blokade ;)
Kaj mi motor nejde preko 50 ako imam blokadu?  :toothy12:
Odrasti prvo dijete pa onda pametuj ;)

Offline gun_rider

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #5 : 28 Ožujak, 2009, 21:55:55 »
aj dobro je ja pametujem u redu

koja je uopće svrha tvoje teme?

postuj pravila foruma , eladio
« Zadnja izmjena: 28 Ožujak, 2009, 22:31:38 eladio »

Offline luna500rr

• maxi forumaš
« Odgovori #6 : 28 Ožujak, 2009, 21:56:52 »
da ti vidis na koje im nacine ovdje ljudi samo bjeze Policajci su obicno u autima pa im je tomoson najlakse pobjeci kroz vinograd ili preko njive, a ako imas kozu, ni stepenice nisu neki problem. Sa skuteron mos samo stati i ako nije rgistriran navedes im krive podatke i cao-bao. Mene dosad nisu nego jednom zaustavili i pitali DROT: Đesi ba ča ima?
JA: Je evo lipo vrime pa se vozan. Kaćemo na Buće?
DROT: Unedilju u Milivoja.
JA: Aj unda se vidimo ceka te ladna piva.
DROT: Aj samo pomalo i pali svitla.
JA: Zivijo stari!
Drot: Zivijo!
Niti pita blokadu ni nis. Kako to? Jeli me pozna? :toothy9:

Offline gun_rider

• maxi forumaš
« Odgovori #7 : 28 Ožujak, 2009, 21:58:46 »
je, pita te koji je to motor i kako se zoveš, on zapisše i to je to. prometna vozačka ništa? blago tebi ::)

Offline Mark

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #8 : 28 Ožujak, 2009, 22:01:00 »
da ti vidis na koje im nacine ovdje ljudi samo bjeze Policajci su obicno u autima pa im je tomoson najlakse pobjeci kroz vinograd ili preko njive, a ako imas kozu, ni stepenice nisu neki problem. Sa skuteron mos samo stati i ako nije rgistriran navedes im krive podatke i cao-bao. Mene dosad nisu nego jednom zaustavili i pitali DROT: Đesi ba ča ima?
JA: Je evo lipo vrime pa se vozan. Kaćemo na Buće?
DROT: Unedilju u Milivoja.
JA: Aj unda se vidimo ceka te ladna piva.
DROT: Aj samo pomalo i pali svitla.
JA: Zivijo stari!
Drot: Zivijo!
Niti pita blokadu ni nis. Kako to? Jeli me pozna? :toothy9:

To je super kada u manjim sredinama poznaš sve ljude pa tako i policiju ;) U Zagrebu ti na žalost uvijek može naletiti netko novi...

Offline Mark

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #9 : 28 Ožujak, 2009, 22:03:34 »
aj dobro je ja pametujem u redu
ko te jebe

koja je uopće svrha tvoje teme?

Što onda pišeš ako ne znaš koja je svrha moje teme...
Malo pročitaj pa možda uspiješ shvatiti ;)
Glupo mi se svađati s djecom, ali vidim da su te starci fino odgojili, samo tako  :icon_thumright:

Offline luna500rr

• maxi forumaš
« Odgovori #10 : 28 Ožujak, 2009, 22:09:09 »
u cjeloj mojoj krajini ima svega 10000 ljudi od cega je 5-6 prometnika samo u mojoj opcini a ja ih znam 3 kao da sam sa njima ovce cuva a ni ovi ostali mi nisu bas nepoznati iako znam da bi mi oni za svaku sitnicu napisali kaznu jer mi se cini da bas nevole motore u zadnje vrjeme

Offline VXR_deda

• forumski skejter
  • **
  • VXR u srcu
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: SP180 / Suzuki Swift
  • MojSetup: o.O
  • MojSpuh: serijalović
« Odgovori #11 : 28 Ožujak, 2009, 22:20:44 »
Što onda pišeš ako ne znaš koja je svrha moje teme...
Malo pročitaj pa možda uspiješ shvatiti ;)
Glupo mi se svađati s djecom, ali vidim da su te starci fino odgojili, samo tako  :icon_thumright:

Nema to veze sa odgojen nego ti ne razumiš šta ti dite govori ...
Uzmi u obzir činjenicu da je to dite sa splitskoga asfalta i da cili život ima posla sa splitskin pandurima, i dobro ti je reka, da ti je uletija pandur sa malo većim IQ, nakalemija bi ti sve čega se može sitit.

U svakom slučaju, ima si više sriće nego pameti, proša si lišo bez punta.  :)

P.S.
Ajmo se ne svađat jer nemam volje, razumin tebe i slažen se da sa teroristima treba na finjaka ali razumin i šta ti gun_rider poručuje.
Peace.  ;D

Offline Mark

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #12 : 28 Ožujak, 2009, 22:37:35 »
Nema to veze sa odgojen nego ti ne razumiš šta ti dite govori ...
Uzmi u obzir činjenicu da je to dite sa splitskoga asfalta i da cili život ima posla sa splitskin pandurima, i dobro ti je reka, da ti je uletija pandur sa malo većim IQ, nakalemija bi ti sve čega se može sitit.

U svakom slučaju, ima si više sriće nego pameti, proša si lišo bez punta.  :)

P.S.
Ajmo se ne svađat jer nemam volje, razumin tebe i slažen se da sa teroristima treba na finjaka ali razumin i šta ti gun_rider poručuje.
Peace.  ;D

Svatko ima svoj pristup policiji i pravo da ga koristi tako da si sam najbolje rekao što i kako ;)
Zašto bi se itko svađao, ali vrijeđanje je već druga stvar, to je čak i za osobu njegovih godina malo nezrelo  :icon_thumright:
A ja bi ga puno ljepše i lakše razumio da se zna izražavati kao normalna osoba, pogotovo prema nekome starijem od sebe, no na žalost ova današnja djeca imaju sve manje odgoja i poštovanja prema ljudima pored sebe...

Offline gun_rider

• maxi forumaš
« Odgovori #13 : 28 Ožujak, 2009, 22:50:27 »
aj pajdo ostavi se ti mene lagano...
odi zuri u sunce ili tako nešto

Offline Mark

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #14 : 28 Ožujak, 2009, 22:56:31 »
aj pajdo ostavi se ti mene lagano...
odi zuri u sunce ili tako nešto
Ako ti je do ostavljanja nitko te ne tjera da pišeš ovdje...
Inače u ovo doba ti obično nema sunca vani, ali hvala na savjetu ;)

Offline ChRiStIaN

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: Aprilia Leonardo 250
  • Moja Kaciga: SMK Gullwing
  • MojSetup: Polini Hi-Speed control
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #15 : 28 Ožujak, 2009, 23:21:17 »
Mene danas isto...ponosno se onak vozim s ciljem da me zaustavi...kad ono fkt me zaustavi...i kaze prometnu i vozacku i ja da cu se podicit kak je sve ok, skuzim da sam umjesto torbice sa dokumentima uzeo torbicu sa fotoaparatom  :laughing6:

I nis...srao da je to 300 kuna ovo ono, jos mi sere da mi je guma celava itd itd i eo na raju oso doma, provjerio podatke i sve super! Moraju i oni malo prigovarat, sve naravno s ciljem sigurnosti u prometu!

Offline Mark

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #16 : 28 Ožujak, 2009, 23:24:34 »
Mene danas isto...ponosno se onak vozim s ciljem da me zaustavi...kad ono fkt me zaustavi...i kaze prometnu i vozacku i ja da cu se podicit kak je sve ok, skuzim da sam umjesto torbice sa dokumentima uzeo torbicu sa fotoaparatom  :laughing6:

I nis...srao da je to 300 kuna ovo ono, jos mi sere da mi je guma celava itd itd i eo na raju oso doma, provjerio podatke i sve super! Moraju i oni malo prigovarat, sve naravno s ciljem sigurnosti u prometu!

Hehe. To ti je tako najčešće na žalost kada baš želiš pokazati kako ti sve na vozilu valja i da si "uzoran" vozač, onda najčešće zaboraviš na ono najbitnije. Glavno da je sve ok prošlo ;)

Offline luna500rr

• maxi forumaš
« Odgovori #17 : 29 Ožujak, 2009, 09:38:00 »

Mislim da to njihovo zadrzavanje ima neke druge ciljeve koji nemaju veze s prometom. Cast pojedincima

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #18 : 29 Ožujak, 2009, 09:41:52 »
ja sam prošle godine jurio niz ksaversku 80km/h i zaustavu me lik sa beverlyjem..
pogleda mi dokumente i kad je vidio da smo tu negdje godište onda smo se zapričali o skuterima da sam zakasnio na posao..
haha.

Offline dino_sk

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • 099 /672-1765
  • Mjesto: Petrinja
« Odgovori #19 : 29 Ožujak, 2009, 13:32:13 »
tak je mene i majica s octaviom isto nismo skuzili da je iza nas a mi prek 80 u naseljenom  :drunken_smilie:
isto sam provjerio podatke i sretan put doviđenja  :icon_thumright: