A nije bas dosta. Gle ti tih 100m mozes voziti 70 ili lagano usporavati. A on nesmije za to vrijeme mjeriti. Znaci on ima nekih 50-100m za mjerenje.
A opet ako se nevaram to njegovo mjerenje treba imati neki period trajanja. A ti tih 50-100m prodes kroz 5sec puno sam reko.
Vidis, opce nisam razmisljao o tome, bravo. 40 km/h je 11,1 metara u sekundi.
Ali budimo prakticni: zajebano se na sudu borit protiv toga, ne kazem da je nemoguce, ali trebalo bi nekako dokazat gdje je bio mjerni uredjaj, gdje je znak, obrazlozit to na sudu itd.....
Zajebano, ali ako bi razlika u brzini cinila razliku gubitka dozvole na vise mjeseci i ne gubitka, ima smisla ic u borbu
Znam da sam prije 20tak godina neuspjesno pokusavao logicno objasnit sutkinji da ako moj auto ima prazan 1100kg, a auto s kojim sam se frontalno sudario 800kg, da je nemoguce da sam ja vozio brze od njega iako je u trenutku sudara on mene odbacio unazad, a ne ja njega (vidi se iz skice zapisnika). Njoj je samo bilo vazno kaj je murija napisala u zapisniku gdje su nekim cudom naveli da sam ja vozio brze od njega (oboje preko dozvoljenog
)