Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
Ako je istina sve sto kaze onda je ovo policajac kakav bi svaki trebao biti:https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/najpoznatiji-splitski-prometni-policajac-otkrio-zasto-je-nemilosrdan-u-poslu-ne-oprasta-ni-clanovima-obitelji-a-ulovi-i-one-koji-mu-pokusaju-pobjeci/9436919/?utm_source=linkerjl&utm_medium=widget&utm_campaign=linkerjutarnjiSte imali bliskih susreta?
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!
Slazem se s tobom. Svaka mu cast. Al se i slazem s komentarom clanka, evo cp: Bilo bi zanimljivo da kaže koliko puta je kaznio gradonačelnika i njegova zamjenika ili župana ili neku drugu osobu iz politike koji jure službenim automobilima bez radnog naloga,nepovezani i sa mobitelom na uhu.Njemu je ipak milije kažnjavati "običan" puk.
Peza kao zgewindani Lamborgini
Ajmo ekipa lagano sa gasom.Murija poludila pisu kazne ko ludi da bi napunili proracun godina je pri kraju.Znaci van naselja je nakacen znak 60km/hVozim se 83km/hTo mi umanje za 10 znaci na 73km/hI dobim kaznu naravno.Koja je fora na ravnoj cesti van naselja lupit ogranicenje od 60km/h?Tog ima samo kod nas valjda.