Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: pomoc!!! hitno  (Posjeta: 2668 )

0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline pupi_sf2

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Vrbovec
  • Moj Skuter: sp
pomoc!!! hitno
« : 23 Veljača, 2009, 16:38:30 »
ovak, radi se o okladi, tak da mi treba tocna informacija kolko je bilo BBB na poljudu u nedjeljnom derbiju.... i neki dokaz ak je moguce (clanak neki ili nest)....

ja nemogu nigdje nac tu informaciju :dontknow: :dontknow: :dontknow:

Offline Bruno1990

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: SP
  • Moja Kaciga: KBC replica
Odg: pomoc!!! hitno
« Odgovori #1 : 23 Veljača, 2009, 16:41:04 »
oko 2000 navijaca....  :drunken_smilie:

zaleti se do kioska i kupi Sportske  :icon_thumright: tamo sve pise
« Zadnja izmjena: 23 Veljača, 2009, 16:50:46 Bruno1990 »
Frajer pere zube petardama ...

Offline DvdAerox

• maxi forumaš
  • Mjesto: nigđe
  • Moj Skuter: nista
  • MojSpuh: nema vise
« Odgovori #2 : 23 Veljača, 2009, 16:45:30 »
po mom ih je bilo oko 1500... bio sam tamo i uopce ih nije puno bilo a pogotovo mislim da ih nije 3 some bilo jer 3 some ljudi ne uspjes stisnut u 100kvadrata ko sta je bio jucerasnji slucaj nakon sta su specjalci intervenirali  :toothy12:

Offline Bruno1990

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: SP
  • Moja Kaciga: KBC replica
« Odgovori #3 : 23 Veljača, 2009, 16:51:20 »
po mom ih je bilo oko 1500... bio sam tamo i uopce ih nije puno bilo a pogotovo mislim da ih nije 3 some bilo jer 3 some ljudi ne uspjes stisnut u 100kvadrata ko sta je bio jucerasnji slucaj nakon sta su specjalci intervenirali  :toothy12:
tako su jucer rekli oko 2000 do 3000 ja sam tak napisao...

hehehe  :happy3:

neka kupi novine i vidi  :icon_thumright:
Frajer pere zube petardama ...

Offline DvdAerox

• maxi forumaš
« Odgovori #4 : 23 Veljača, 2009, 16:53:28 »
ma mozda ih je i bilo, bo, ali se meni nije cinilo bas..

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #5 : 23 Veljača, 2009, 16:57:37 »
ja sam gledo utkamicu i ono sto je Torcida uradila...mislim na pocetak utakmice ...sto se tice navijanje i svega....prelijepo ...svaka im cast..ne navijam ni zajedne ni za druge ali onaj fazon sa onim papirima i kako su lijepo uskladili boje na tribinama pa pise torcida ...stvarno za svaku pohvalu ono se rijetko vidja i u evropi...stvarno su se potrudili...
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline Crni91

• Tržnica : (+2)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: ST
  • Moj Skuter: VX
  • Moja Kaciga: RSI
  • MojSetup: 209
« Odgovori #6 : 23 Veljača, 2009, 19:23:39 »
..pribilo vas ko picke...hahahaha...jesi siguran jos da ne stanete... :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Offline DvdAerox

• maxi forumaš
« Odgovori #7 : 23 Veljača, 2009, 19:50:10 »
..pribilo vas ko picke...hahahaha...jesi siguran jos da ne stanete... :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

ma si blesav.... ja sam bia na istok....

Offline Shema

• forumski skuteraš
  • Moj Skuter: Skuta?a
« Odgovori #8 : 23 Veljača, 2009, 22:43:46 »
Koja tri soma, maskimalno ih je moglo biti 1 462.

Pozdrav.

Offline duje87

• Tržnica : (+18)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
« Odgovori #9 : 24 Veljača, 2009, 00:38:39 »
Koja tri soma, maskimalno ih je moglo biti 1 462.

Pozdrav.

potpis..i to maksimalno:D a nisu sve stolice bile popunjene ;)

i nije pisalo torcida nego torca :toothy12:

Offline ivan007

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: Gilera ST 200
  • Moja Kaciga: HJC IS-17ARMADA
« Odgovori #10 : 24 Veljača, 2009, 00:44:03 »
a jbt nakon 2 godine gledanja dinamu u ledja vrijeme je da i hajduk malo odsjedi na prvom mjestu i to ce trajat max 4 kola :toothy3:
đaba se kurčiš i bacas mrki pogled kad upali se zeleno trebat ce ti dvogled .......XD

Offline duje87

• maxi forumaš
« Odgovori #11 : 24 Veljača, 2009, 00:47:08 »
a jbt nakon 2 godine gledanja dinamu u ledja vrijeme je da i hajduk malo odsjedi na prvom mjestu i to ce trajat max 4 kola :toothy3:

cisto sumnjan..dolaze oni popet nama na poljud,jako skoro

"a sad ADIOOO,a sad ADIOOOO,i ko zna gdje i ko zna kad.."

Offline ivan007

• maxi forumaš
« Odgovori #12 : 24 Veljača, 2009, 01:01:15 »
vidim da si neki zaludjeni navijac pa rasprava nema smisla :nono: a sto se tice "navijanja" divljanja i takvih sranja prije i poslje utakmice takve huligane,neradnke ,bagru i olos treba pothitno istrijebit(govorim za obje strane)
đaba se kurčiš i bacas mrki pogled kad upali se zeleno trebat ce ti dvogled .......XD

Offline duje87

• maxi forumaš
« Odgovori #13 : 24 Veljača, 2009, 01:35:57 »
vidim da si neki zaludjeni navijac pa rasprava nema smisla :nono: a sto se tice "navijanja" divljanja i takvih sranja prije i poslje utakmice takve huligane,neradnke ,bagru i olos treba pothitno istrijebit(govorim za obje strane)

ma nisna zaludjeni navijac uopce..smao kazen da pricas pi*darije..nakon ko zna koliko godina ova ekipa hajduka igra SA SRCEN,a to znaci vise od svega i dinamo onda nema sanse,vidin da imas 22 godine,siti se hajduk-roma 2003 godine na poljduu ako si  gleda,ona momcad je onu utakmicu igrala sa ogromnin srcen,do jedan su ostavili srce na terenu i romu koja je onda vodila ili bila medju prva tri u talijanskoj ligi(mozda i najjacoj u europi) totalno nadigrali..pretkraj utakmice su na neko forsiranje i sricu uspili uvalit gol..al jedino vazno je sta je hajduk onda igra sa srcen i publikon,a onda niko nema sanse,a kamoli dinamo..

Offline Shema

• forumski skuteraš
  • Moj Skuter: Skuta?a
« Odgovori #14 : 24 Veljača, 2009, 08:38:36 »
Hajduk nije odigra bajno, al sa onakvim pristupom, voljom, zeljom i virom u sebe nece ga NIKO dobit na Poljudu...Nema on Bog zna kakvu igru da se svi divimo, ali ima jedan sklad, zajednistvo koje Dinamo NEMA...a to se nemože dobit priko noći...ili jesi ili nisi ekipa...A Hajduk to danas je, Dinamo nije...I ove godine je Hajduk prvak, i kad si lošiji na terenu, izvut će te ono šta se zove "ekipa"...

Dinamo nema moć ove godine. Počinje era Hajduka. Pa-pa milijoni Mamićevi. Nek ih ulaže u Lokomotivu ;D

Offline ivan007

• maxi forumaš
« Odgovori #15 : 24 Veljača, 2009, 10:20:44 »
ma nisna zaludjeni navijac uopce..smao kazen da pricas pi*darije..nakon ko zna koliko godina ova ekipa hajduka igra SA SRCEN,a to znaci vise od svega i dinamo onda nema sanse,vidin da imas 22 godine,siti se hajduk-roma 2003 godine na poljduu ako si  gleda,ona momcad je onu utakmicu igrala sa ogromnin srcen,do jedan su ostavili srce na terenu i romu koja je onda vodila ili bila medju prva tri u talijanskoj ligi(mozda i najjacoj u europi) totalno nadigrali..pretkraj utakmice su na neko forsiranje i sricu uspili uvalit gol..al jedino vazno je sta je hajduk onda igra sa srcen i publikon,a onda niko nema sanse,a kamoli dinamo..
gledo sam tekmu i bilo je odlicno :icon_thumright: roma se mucila ko da igra protiv milana,juventusa il tako nekih iz svoje lige.....hajduk ima sada ekipu i igraju svi ko jedan ali neznam bas da ce bit prvi jel znas da oni nekad kiksaju na malim tekmama,a na malim tekmama se postje prvak!jos ce mo vidjet rano je prognozirat jos a i razlika je samo 2 boda

Offline duje87

• maxi forumaš
« Odgovori #16 : 24 Veljača, 2009, 19:39:27 »
gledo sam tekmu i bilo je odlicno :icon_thumright: roma se mucila ko da igra protiv milana,juventusa il tako nekih iz svoje lige.....hajduk ima sada ekipu i igraju svi ko jedan ali neznam bas da ce bit prvi jel znas da oni nekad kiksaju na malim tekmama,a na malim tekmama se postje prvak!jos ce mo vidjet rano je prognozirat jos a i razlika je samo 2 boda

tu se slazen s tobon,al sad su poceli grist na svin utakmicama i trude se i sumnjan da ce ovaj naslov pustit iz ruku,al vrime ce pokazat svoje :icon_thumright:

a za romu,bia san na toj utakmici i takvo nesto nisan nikad u zivotu dozivia,na poluvremenu su odrasli ljudi kraj mene doslovno plakali od srice jer nisu mogli virovat da vodimo protiv rome,snimia san tu utakmicu na kazeti i svako godinu dvi otprilike je pogledan..a tek Krpanov tunel(kroz noge) Zebini(kojeg su drzali ko stup obrane Rome),ta snimka je obišla svijet..ova momcad ima sad sve predispozicije za ponovit ono,mozda cak dogurat do lige prvaka,samo da se ne raspadnu na kraju sezone