Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: forumaš otvara konkurenciju Piaggio servisima.  (Posjeta: 9682 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Online Pupo

• MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG/Pž
  • Moj Skuter: Area 51
Odg: forumaš otvara konkurenciju Piaggio servisima.
« Odgovori #40 : 18 Veljača, 2009, 16:09:44 »

220 kn za 5 min posla?ja to napravim za 50 kn.

Da ne ulazimo u bezpotrebne rasprave :D  Cijene i usluge treba gledati u odnosu na druge servise i iz gledišta osobe koja vozi skuter u servis, a ne iz naše perspektive (napravim sve što znam i mogu doma da nemoram nekome platiti). Normalno da ću sam zamjenti rolice jer to znam, imam s čime i imam gdje. Servisi su za ljude kojima se to neda raditi (nije im problem dati 200kn za to), neznaju to raditi ili zbog nekog trećeg razloga.

Offline 209

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • forumski biciklist
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #41 : 21 Veljača, 2009, 02:21:40 »
Pošto vidim da se ovdje govori o meni pa da i ja kazem koju

Sto se tice samog prijenosa oglasa sa news grupa ovdije..  :o  nije da imam autorska prava na oglas ali ispada da se preko nekog ( koga zapravo nepoznam ) oglasavam tu na forumu i nisam se udostojio i stavio oglas preko svog accounta.

Oglas sam stavio tamo cisto iz razloga sto dosta ljudi to posjecuje pa eto neka se nađe..

Vidim da se najvise komentira odnos cijene i urađenog posla! Odmah da razjasnimo jednu stvar..

Nisam puno jeftiniji od Piaggio servisa ( u navedena dva primjera cijene ) i nemogu dati štambilj u knjizicu ako je nekome skuter jos pod garancijom.

Ali.....

Za razliku od Piaggio servisa koji ce tokom ovog proljeća a tako i ljeta biti pretrpani i bookirani na red se čeka i do 3-4 dana.

Kada se meni doveze skuter na servis , ako se radi o nečem manje zahtjevnom to je gotovo u roku pola sata do max sat vremena od preuzimanja skutera.

Tom činjenicom opravdavam istu ili za nijansu manju cijenu naspram piaggio centra.

Da ne govorim da kod recimo promjene rolica, kompletni variomat skinem, očistim ga kistom sa ivasolom da skinem svu prljavstinu, dobro isperem, zvono kvačila također dobro isperem od prljavstine i posmirglam da se skine onaj glatki sloj itd.

Takve neke stvari necete dobiti u Piaggio servisu a na taj nacin samo pokazujem da je osim samog servisa bitno i te neke male sitnice i finese napraviti kako bi to sve izgledalo čisto i uredno!

Evo zbog takvih stvari opravdavam svoje cijene, s naglaskom na ultra kratko vrijeme obavljanja manjih servisa.

Naravno iskustvo stečeno proteklih godina rada na Leader masinama neznam da li trebam spominjati. Cesto sam imao pozive iz Planinske od dečkiju koji su tamo radili ''šta i kako na vxr-u'' i ''čuj jel pase ovo, koje rolice, kolko ovo kolko ono'' tako da mislim da ta stvar dovoljno govori.

Mislim da ono sto sam iza sebe napravio vezano za moj bivši skuter mislim da najbolje govori o svemu...

Da on je imo totalku od strane novog gazde i trenutno izgleda ovako:

Eto dragi moji ja sam svoje objasnio i argumentirao. Ako vam se sviđa ok ako ne Piaggio servis Vas čeka otvorene garaže !

P.S. - neki bi mogli malo pripazit na riječnik...ono cisto reda radi  :ajdeajde:
« Zadnja izmjena: 21 Veljača, 2009, 02:31:32 209 »

Offline Crni91

• Tržnica : (+2)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: ST
  • Moj Skuter: VX
  • Moja Kaciga: RSI
  • MojSetup: 209
« Odgovori #42 : 21 Veljača, 2009, 03:18:07 »
Pošto vidim da se ovdje govori o meni pa da i ja kazem koju

Sto se tice samog prijenosa oglasa sa news grupa ovdije..  :o  nije da imam autorska prava na oglas ali ispada da se preko nekog ( koga zapravo nepoznam ) oglasavam tu na forumu i nisam se udostojio i stavio oglas preko svog accounta.

Oglas sam stavio tamo cisto iz razloga sto dosta ljudi to posjecuje pa eto neka se nađe..

Vidim da se najvise komentira odnos cijene i urađenog posla! Odmah da razjasnimo jednu stvar..

Nisam puno jeftiniji od Piaggio servisa ( u navedena dva primjera cijene ) i nemogu dati štambilj u knjizicu ako je nekome skuter jos pod garancijom.

Ali.....

Za razliku od Piaggio servisa koji ce tokom ovog proljeća a tako i ljeta biti pretrpani i bookirani na red se čeka i do 3-4 dana.

Kada se meni doveze skuter na servis , ako se radi o nečem manje zahtjevnom to je gotovo u roku pola sata do max sat vremena od preuzimanja skutera.

Tom činjenicom opravdavam istu ili za nijansu manju cijenu naspram piaggio centra.

Da ne govorim da kod recimo promjene rolica, kompletni variomat skinem, očistim ga kistom sa ivasolom da skinem svu prljavstinu, dobro isperem, zvono kvačila također dobro isperem od prljavstine i posmirglam da se skine onaj glatki sloj itd.

Takve neke stvari necete dobiti u Piaggio servisu a na taj nacin samo pokazujem da je osim samog servisa bitno i te neke male sitnice i finese napraviti kako bi to sve izgledalo čisto i uredno!

Evo zbog takvih stvari opravdavam svoje cijene, s naglaskom na ultra kratko vrijeme obavljanja manjih servisa.

Naravno iskustvo stečeno proteklih godina rada na Leader masinama neznam da li trebam spominjati. Cesto sam imao pozive iz Planinske od dečkiju koji su tamo radili ''šta i kako na vxr-u'' i ''čuj jel pase ovo, koje rolice, kolko ovo kolko ono'' tako da mislim da ta stvar dovoljno govori.

Mislim da ono sto sam iza sebe napravio vezano za moj bivši skuter mislim da najbolje govori o svemu...

Da on je imo totalku od strane novog gazde i trenutno izgleda ovako:

Eto dragi moji ja sam svoje objasnio i argumentirao. Ako vam se sviđa ok ako ne Piaggio servis Vas čeka otvorene garaže !

P.S. - neki bi mogli malo pripazit na riječnik...ono cisto reda radi  :ajdeajde:

...svaka ti cast....ja se nebi mislio trena da sam u zg.....a sta je lik od motora napravija... :sad1: :sad1: :sad1:

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
« Odgovori #43 : 21 Veljača, 2009, 03:31:48 »
hahaha vidi skut da nisi ti malo i kocnice ocistio ivasolom malo nauljio da ne skripi vise hh zajebavam se.steta dobrog skutera , :dontknow:

Offline ChRiStIaN

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: Aprilia Leonardo 250
  • Moja Kaciga: SMK Gullwing
  • MojSetup: Polini Hi-Speed control
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #44 : 21 Veljača, 2009, 08:57:24 »
Sven super dela posel...jeftiniji je, ne puno od piaggio centra ali je, kvalitetno radi samo je razlika kaj nije njegva adresa u imeniku ko ovlasteni serviser skutera i nemoze dat stambilj u knjizicu! Al moze se potpisat ak kome kaj to znaci  :icon_biggrin:

Offline Shema

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • Moj Skuter: Skuta?a
« Odgovori #45 : 21 Veljača, 2009, 09:01:17 »
...svaka ti cast....ja se nebi mislio trena da sam u zg.....a sta je lik od motora napravija... :sad1: :sad1: :sad1:

Ocemo skoknit do Zg-a kad nam bude tribalo prominit role? :toothy3:

Zajebavam se, ali da neko ima ovaku u Splitu, prije bi ga njemu odvea ako mi triba nešto, nego u Piaggia.

Offline 209

• OPREZ na tržnici
  • forumski biciklist
  • *
« Odgovori #46 : 21 Veljača, 2009, 12:40:56 »
A eto decki..vidim da neki kuze sto zelim reci. Iako moram priznat da ni meni nije lako pogotovo kada dođu neki pacjenti pa traze raznorazne gluposti ili imaju motore koji su u startu groblje i onda traze da im namontiram ovo i ono a zanm da ce se razletit....treba onda objasnit da to nemoze itd

Sto se tice mog bivseg motora na slici, decko koji ga vozi ocito nije baš sa skuterima na ''ti'' pa eto...

Neko vrijeme ga je ovakvog prodavao za 10 tisuca kn ali neisplativo je to uzimat vise...tko zna kako ga je vozio na sta masina lici. Plastike su najmanji problem..

Mene osobno to ne brine toliko, jedino kad vidim motor i sjetim se koliko sam pazi na nejga i odrzavao ga zao mi je sto vidim da vise nesluzi novom gazdi kako treba nego ga je zabio u auto..ali novce sam dobio i boli me!! Pa nije to ziva osoba da sad tugujem! Tako i tako sad cekam da dođe proljeće da SP-a slozim opet...bit ce tu materijala za radit također  :toothy9:

Offline duje87

• Tržnica : (+18)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
« Odgovori #47 : 21 Veljača, 2009, 14:31:18 »
Ocemo skoknit do Zg-a kad nam bude tribalo prominit role? :toothy3:

Zajebavam se, ali da neko ima ovaku u Splitu, prije bi ga njemu odvea ako mi triba nešto, nego u Piaggia.

ako ti nije daleko trogir,imas mene :toothy12:

Offline Crni91

• forumski skuteraš
« Odgovori #48 : 21 Veljača, 2009, 15:01:16 »
ako ti nije daleko trogir,imas mene :toothy12:
..hahahahhaha....duje tebi samo 2t vodimo...hehe :glasses9:

Offline duje87

• maxi forumaš
« Odgovori #49 : 21 Veljača, 2009, 18:13:59 »
..hahahahhaha....duje tebi samo 2t vodimo...hehe :glasses9:

moze i 4t,samo nikakve malossi bregaste ventili,kitovi i to,nista to

Offline 209

• OPREZ na tržnici
  • forumski biciklist
  • *
« Odgovori #50 : 21 Veljača, 2009, 19:28:12 »
moze i 4t,samo nikakve malossi bregaste ventili,kitovi i to,nista to

A sta ti onda preostaje? Radit probne đireve  :happy6:

Offline Crni91

• forumski skuteraš
« Odgovori #51 : 21 Veljača, 2009, 20:51:33 »
..hahhaha....a on bi minja rolice,remen  :glasses9: :glasses9: :glasses9:

Offline duje87

• maxi forumaš
« Odgovori #52 : 22 Veljača, 2009, 16:00:41 »

hahhha,pa komplet motor,citaj malo bolje,reka san nikakva malossi sranja,al tvornickog moze cilog :icon_biggrin: