Pošto vidim da se ovdje govori o meni pa da i ja kazem koju
Sto se tice samog prijenosa oglasa sa news grupa ovdije..
nije da imam autorska prava na oglas ali ispada da se preko nekog ( koga zapravo nepoznam ) oglasavam tu na forumu i nisam se udostojio i stavio oglas preko svog accounta.
Oglas sam stavio tamo cisto iz razloga sto dosta ljudi to posjecuje pa eto neka se nađe..
Vidim da se najvise komentira odnos cijene i urađenog posla! Odmah da razjasnimo jednu stvar..
Nisam puno jeftiniji od Piaggio servisa ( u navedena dva primjera cijene ) i nemogu dati štambilj u knjizicu ako je nekome skuter jos pod garancijom.
Ali.....
Za razliku od Piaggio servisa koji ce tokom ovog proljeća a tako i ljeta biti pretrpani i bookirani na red se čeka i do 3-4 dana.
Kada se meni doveze skuter na servis , ako se radi o nečem manje zahtjevnom to je gotovo u roku pola sata do max sat vremena od preuzimanja skutera.
Tom činjenicom opravdavam istu ili za nijansu manju cijenu naspram piaggio centra.
Da ne govorim da kod recimo promjene rolica, kompletni variomat skinem, očistim ga kistom sa ivasolom da skinem svu prljavstinu, dobro isperem, zvono kvačila također dobro isperem od prljavstine i posmirglam da se skine onaj glatki sloj itd.
Takve neke stvari necete dobiti u Piaggio servisu a na taj nacin samo pokazujem da je osim samog servisa bitno i te neke male sitnice i finese napraviti kako bi to sve izgledalo čisto i uredno!
Evo zbog takvih stvari opravdavam svoje cijene, s naglaskom na ultra kratko vrijeme obavljanja manjih servisa.
Naravno iskustvo stečeno proteklih godina rada na Leader masinama neznam da li trebam spominjati. Cesto sam imao pozive iz Planinske od dečkiju koji su tamo radili ''šta i kako na vxr-u'' i ''čuj jel pase ovo, koje rolice, kolko ovo kolko ono'' tako da mislim da ta stvar dovoljno govori.
Mislim da ono sto sam iza sebe napravio vezano za moj bivši skuter mislim da najbolje govori o svemu...
Da on je imo totalku od strane novog gazde i trenutno izgleda ovako:
Eto dragi moji ja sam svoje objasnio i argumentirao. Ako vam se sviđa ok ako ne Piaggio servis Vas čeka otvorene garaže !
P.S. - neki bi mogli malo pripazit na riječnik...ono cisto reda radi