Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
t-mobile,pretplatu već ohoho dugo,svaki mj.bar 350 kn i mogu reći da su preskupi,tele2 je puno jeftiniji i odmah bi se prešaltal da nisam vezan ugovorom.
ne,šaljem mnogo poruka,previše.
ne ako ćeš se držat tog.
Citat: Marekvz1 - 07 Siječanj, 2009, 19:20:48ne,šaljem mnogo poruka,previše. meni poruke "ajmo reci" blesplatne!!!
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
tele 2 KO t mobile flex 60 do prije god dana i nikad vise mamu im lopovsku prema teleovcima mi je besplatno samo 0.25kn uspostavaa prema svima drugima i na fixnu 0.49kn3x vise pricam a duplo manji su mi racuni nego na T-u
Citat: igor.sb - 08 Siječanj, 2009, 01:40:29tele 2 KO t mobile flex 60 do prije god dana i nikad vise mamu im lopovsku prema teleovcima mi je besplatno samo 0.25kn uspostavaa prema svima drugima i na fixnu 0.49kn3x vise pricam a duplo manji su mi racuni nego na T-uzašto više nikad?? kaj je bilo tako skupo...??tele 2 je zbilja jeftin,ali u mom slučaju ne....kaj se tiće tih svih mreža....t-mobile je super samo ako razgovaraš prema t-mobileu, flex 60 + unlimited...tele2 super ako se razgovaraš prema telcima,ali ako nemaš nikoga na tele2 onda i nije nešto jeftin...Vip super ako razgovaraš prema vipovcima,60 kn mjesećno + 25 lipa uspostava(ali samo 1000 minuta)tomato je za sve, kupiš bon od 100 kn i cijeli mjesec prema svima 35 lipa...