Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: POLICIJSKE PODVALE  (Posjeta: 4085 )

0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline GUGY

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Slavonija
  • Moj Skuter: Peugeot VivaCity
  • Moja Kaciga: 2 x Held
  • MojSetup: Serijala
  • MojSpuh: deCat serijala
POLICIJSKE PODVALE
« : 12 Prosinac, 2008, 21:13:04 »
Evo našao na jednom forumu pa malo copy/paste .....

Murijačke podvale

Dugo sam razmisljao hocu li ovo staviti na net ali posto sam u dva tjedna dvaput vec ovo dozivio smatram da trebam podijeliti ove informacije sa svima

Naime nedavno sam imao bliski susret sa plavcem jednim koji je tvrdio da me upucao sa laserom na 93 kmh, a ja isao u drugoj cca 65 i znao sam da laze

sa 5 metara pokaze pistolj i gore svijetli 93 stvarno.. ja kazem to nije moja brzina a on krene sa spikom jel ti to tvrdis da ja lazem i sl...

malo se navlacili i ja trazim da vidim brzinu a ono pistolj ugasen vec. ja reko i sta sad, i kaze on cekajte da upalim zadnju izmjerenu i da da vidim i ono pise 93 kmh, svijetli lampica LIMIT i dolje pise LIMIT ADJ.

sve to meni sumnjivo , ali posto je bilo u gradu trazim ja manju kaznu i kao posto sam posten spusta mi na 300, i posto nisam imao para odem na bankomat i u medjuvremenu nazovem javora iz gzone (banner koji se vrti gore) koji mi objasni sto znaci ovo limit na pistolju...

dakle pistolj kada vam policajac izmjeri brzinu mora ovako izgledati :

dakle gore brzina, dolje udaljenost na kojoj vas je upucao, a na aparatu mora goriti gornja lampica, zelena pored opcije MEAS(URE)

dosao ja natrag do policajca i pokazao mu da znam i ja nastelovati da pise sto god zelim pa je pocela prica da je on procjenio od oka moju brzinu i nastelovao pistolj jer nije stigao upucati me i sl

za dva tjedna u osijeku me upuca motoris kao sa 71 kmh a ja isao 55 max...

i pogledam pistolj ono isto namjesteno, i kad sam mu rekao da znam sto je napravio naglo okrece temu i kao mogu ici

ajmo sada pojasniti

dakle ova druga opcija na pistolju, LIMIT, sluzi za to da npr policajac nastima limit na 65 i onda dok nekoga gadja pistoljem ukoliko je brzina iznad 65 pisti pistolj a ako je ispod ne reagira , dakle da zna bez da gleda u ekran tko ide preko odredjene brzine

na slici oznaceno sa brojem 1.

lampica pored natpisa svijetli crveno a ova gore opcija MEAS onda ne svijetli

pod brojem 2 je ekran na kojem mora pisati udaljenost u metrima, a ako je u limit modu onda pise limit adj. (limit adjusment)

broj 3 oznacava plus i minus gumbice sa kojima se podesava zeljena brzina u limit modu

u slucaju da primjetite da vam podvaljuju brzinu nazovite internu kontrolu na 01 6122 982 i prijavite sve...

(Q7) Izmjerio me LIDAR-om tipa LaserPatrol/TraffiPatrol. Pokazao mi je brzinu, ali ja znam da nisam vozio tom brzinom. Da li je to moguće?
(A7) Moguće je! Iako su u većini slučajeva policijski službenici korektni, ima izuzetaka!
Obratite pažnju da li na laseru svjetli dioda LIMIT! U tom slučaju nema ispisa udaljenosti (u metrima, donji ekran), nego piše lim km/h. Tada pomoću tipki + i - možete namjestiti proizvoljnu brzinu! Ako se to desilo, zamolite policajca da vam pokaže udaljenost, na kojoj je mjerenje izvršeno, zajedno s brzinom. Nemojte potpisivati zapisnik, ako nije eksplicitno navedeno da je na laseru svjetlila dioda LIMIT!
Ako je pak svjetlila dioda MEAS, nema sumnje da je mjerenje odrađeno, a tada imate i očitanje udaljenost na kojoj je mjerenje obavljeno. Vrlo je vjerojatno da je to baš vaša brzina!
Pjeskarenje kvarcnim pjeskom i sodom. .

Offline igor27

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varaždin
  • Moj Skuter: Hornet 600
  • Moja Kaciga: Shoei xr1000
  • MojSetup: na kaj da ga denem
  • MojSpuh: Akrapović
Odg: POLICIJSKE PODVALE
« Odgovori #1 : 12 Prosinac, 2008, 21:36:42 »
super si ovo sve objasnio,dobro je znati jer se meni to 3 puta dogodilo i dosad sam se izvukao jer me pustio,jer to nije bila moja brzina i ja sam to znao ali nisam mogao dokazati. :icon_thumright:

a sad će svi znati :laughing7:

kupujem zadnji blatobran za hornet 600 2008

Offline ivan007

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: Gilera ST 200
  • Moja Kaciga: HJC IS-17ARMADA
« Odgovori #2 : 12 Prosinac, 2008, 21:42:09 »
svaka cast mislim da ce ovo mnogima pomoc :icon_thumright:
đaba se kurčiš i bacas mrki pogled kad upali se zeleno trebat ce ti dvogled .......XD

Offline Tomma

• maxi forumaš
  • Mjesto: Zagreb!
  • Moj Skuter: Runner PureJet
  • Moja Kaciga: Mat
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #3 : 12 Prosinac, 2008, 21:42:22 »
Ovo je dosta staro,vidio sam to prije...jos...jebenica

Offline dino gp1

• MS elite
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Gdje god te život nosi, uvijek moraš znati tko si
  • Mjesto: Rijeka
« Odgovori #4 : 12 Prosinac, 2008, 22:00:44 »
Koji im je cilj u namještanju brzine ???...ne mogu vjerovati da su takvi prevaranti :confused5: :angry7: :hmh: :angry9:

Offline hard_weasel

• forumski pješak
  • *
  • Mjesto: Osijek
  • Moj Skuter: Speedfight 2 Lc
  • Moja Kaciga: takachi
  • MojSetup: **replica 70 ccm** i dell 21 ***
  • MojSpuh: leovince RS
« Odgovori #5 : 13 Prosinac, 2008, 01:30:49 »
ma gamad smrdljiva ja ne vjerujem kakvim se sve metodama koriste užas živi ljudi držite se i ne dajte im da vas zajebavaju !! hvala bogu pa nisam imao bliskih susreta ali mislim da bi im bježao jebeš mi sve !! :toothy9: :angry7: :angry7: :vjestica:
***nemoj ništa silom - uzmi veci cekic***

Offline ...:::Masla:::...

• Tržnica : (+1)
  • forumski biciklist
  • Mjesto: Županja
  • Moj Skuter: SR 150
« Odgovori #6 : 15 Prosinac, 2008, 10:21:42 »
Koji im je cilj u namještanju brzine ???...ne mogu vjerovati da su takvi prevaranti :confused5: :angry7: :hmh: :angry9:

pa cilj im je da ti pokušaju roknit što veću kaznu i da se ti ustrtariš i daš ima 200-300kn da imaju za Alkohol

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #7 : 15 Prosinac, 2008, 13:49:36 »
policija i država sve je to velika prevara..

Offline t_o_m_i

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: London
  • Moj Skuter: Lexus
« Odgovori #8 : 16 Prosinac, 2008, 11:51:23 »
Svaka cast care odlicno si objasnio ovo...... :icon_thumright: :icon_thumright:

Offline stipe

• Tržnica : (+6)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: Piaggio Beverly 250
  • Moja Kaciga: Nolan N85
  • MojSpuh: 4road
« Odgovori #9 : 16 Prosinac, 2008, 13:14:47 »
odlicno objasnjeno, al brate moga si i slike kopirati...

inace, ovo je pisao ivan milisic, kolega sa hraweb foruma...

evo cijeli c/p sa slikama...

Dugo sam razmisljao hocu li ovo staviti na net ali posto sam u dva tjedna dvaput vec ovo dozivio smatram da trebam podijeliti ove informacije sa svima

Naime nedavno sam imao bliski susret sa plavcem jednim koji je tvrdio da me upucao sa laserom na 93 kmh, a ja isao u drugoj cca 65 i znao sam da laze

sa 5 metara pokaze pistolj i gore svijetli 93 stvarno.. ja kazem to nije moja brzina a on krene sa spikom jel ti to tvrdis da ja lazem i sl...

malo se navlacili i ja trazim da vidim brzinu a ono pistolj ugasen vec. ja reko i sta sad, i kaze on cekajte da upalim zadnju izmjerenu i da da vidim i ono pise 93 kmh, svijetli lampica LIMIT i dolje pise LIMIT ADJ.

sve to meni sumnjivo , ali posto je bilo u gradu trazim ja manju kaznu i kao posto sam posten spusta mi na 300, i posto nisam imao para odem na bankomat i u medjuvremenu nazovem javora iz gzone (banner koji se vrti gore) koji mi objasni sto znaci ovo limit na pistolju...

dakle pistolj kada vam policajac izmjeri brzinu mora ovako izgledati

dakle gore brzina, dolje udaljenost na kojoj vas je upucao, a na aparatu mora goriti gornja lampica, zelena pored opcije MEAS(URE)

dosao ja natrag do policajca i pokazao mu da znam i ja nastelovati da pise sto god zelim pa je pocela prica da je on procjenio od oka moju brzinu i nastelovao pistolj jer nije stigao upucati me i sl

za dva tjedna u osijeku me upuca motoris kao sa 71 kmh a ja isao 55 max...

i pogledam pistolj ono isto namjesteno, i kad sam mu rekao da znam sto je napravio naglo okrece temu i kao mogu ici

ajmo sada pojasniti

dakle ova druga opcija na pistolju, LIMIT, sluzi za to da npr policajac nastima limit na 65 i onda dok nekoga gadja pistoljem ukoliko je brzina iznad 65 pisti pistolj a ako je ispod ne reagira , dakle da zna bez da gleda u ekran tko ide preko odredjene brzine

na slici oznaceno sa brojem 1.

lampica pored natpisa svijetli crveno a ova gore opcija MEAS onda ne svijetli

pod brojem 2 je ekran na kojem mora pisati udaljenost u metrima, a ako je u limit modu onda pise limit adj. (limit adjusment)

broj 3 oznacava plus i minus gumbice sa kojima se podesava zeljena brzina u limit modu

u slucaju da primjetite da vam podvaljuju brzinu nazovite internu kontrolu na 01 6122 982 i prijavite sve...

EDIT tnx to javor

Evo, ovako NE SMIJE izgledati pistolj kada vas zaustave (LIMIT MODE)

Offline Doomsday

• Doomsday
  • Doomsday
  • maxi forumaš
  • Doomsday
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Doomsday
  • Moj Skuter: Doomsday
  • Moja Kaciga: Doomsday
  • MojSetup: Doomsday
  • MojSpuh: Doomsday
« Odgovori #10 : 09 Siječanj, 2009, 09:36:55 »
Gluposti...

Dovoljno ima nas šta vozimo priko ograničenja jer na masu punktova je ograničeje debilno nisko, a naši modri se baš tu naštele...

Nemaju oni potribe radit ovakve pi*darije, pogotovo jer i najgluplji drot je do danas čuja da je ovo izašlo u javnost...

::)
PERONOSPORA AD OPEL ASTRA... :zubo:

:laughing7: