Matrix Keeway -Koljenima lupam u upravljac ,problem mi ga malo vise okreniti razlog ,previsoka podnica ,a amortizeri su tako mekani da se nakon rupe na cesti njise jos par puta...
Boatana - linearno ubrzanje ,tj nema cupkanja ,to je istina jako je lijepo ali nebi ni 2t cupkali kada ne bi imali snage
Inace jako nestabilan skuter,mali tockici i prilikom malo jacih naginjanja svaki puta strugnem nogarom po cesti , ubrzanje jako,jako slabo krajnja brzina solidna.
najveca zamjerka dimenzije, ja na Boatianu ko medo na romobilu, jadan se niti ne vidi!
(182cm 77 kg)
SF2 , Najmanje vozio od ostalih, pa su dojmovi nedefinirani ,ali malo prostora za koljena kod visljih vozaca ,jednostavno neznam kako bi se namjesito ,jako lagan za upravljanje, nesiguran pri vecim przinama kroz zavoje ,teze ga je ozbiljno naginjati u krivinama,(nestabilan osjecaj)
Gilera Runner - Tezak na upravljacu ,dobro rasporedjena masa ,pri vecim brzinama lijepo prati putanju i moze se poprilicno spustiti prilikom skretanja ,ali bzvz mi je pisati o njemu jer sam jako subjektivan i obozavam taj skuter...
Piaggio Nrg- Malo veca masa na zadnjem dijelu ,za stabilnije ulaske u krivine i naginjanje potrebno malo posluziti se kocenjem kako bi prednji kraj otezao i bolje drzao cestu ,isto se moze postici pomicanjem polozaja sjedenja prema naprijed.
Dosta slaba zastita od vjetra.. Lagan za dizanje na zadnji.
City Hopper. Prostora dovoljno ,ovjes solidan ,razmak izmedju tockova stvarno velik ,jako stabilan i moguce je jako brzo prolaziti krivine ,tvornicke gume srednja zalost ,preformanse lose ,kvaliteta -1 (plastike pucale ko lude nakon samo 12mj....)
Nemoguce dici na zadnji zbog jako velikog razmaka tockova i male snage...
...itd...