Primijetio sam da mi nešto zadnja čeljust krenula šuškati, pa sam sve razmontirao i išao pregledati! Nakon što sam sve pregledao i vidio da je ok, podmazao sam sve, vratio nazad i zabuljio se u lonac, tj auspuh... ustadoh se, otišao po originalni auspuh od Master 500, i nabio ga na cijev od Beverly i vidim da je to to, perfecto... iste dimenzije isto sve!
I kako imam od X9 još MIVV u šteku, iskasapljen od "auspuh majstora", odlučim se na drastični potez da probam i ja nešto izkemijati, kad se već bilo tko bilo čime može baviti, ne... i tako, pregledam, i na zdravome, gdje nije vareno, otkinem brusilicom prednji dio, i ispadne točno pravi krug po sredini, kako je i zamišljeno. Tako da sam zapravo odlučio žrtvovati originalni SC, odrezat ću mu prednji kraj koji se kači na granu i navariti na MIVV ... mislim da je plan legendarno blesav, da mi to ne treba u životu, ali eto, idemo probati! Računam da ako je MIVV sa DB killerom za 460 cc prigušen auspuh, da bi na Quassar330 mogao biti pogodak tj taman kakav treba
Btw, nemojte me ništa pitati, projekt je ajmo reći započet ali hoće li se završiti, vidićemo od vremena, mogućnosti i želje