Uf, ni sam ne znam gdje sam stao... hahaha krenimo redom!
Prije većeg ulaganja i sklapanja, i da ja budem u redu sa psihom, KMet mi je ostavio osobnu tako da sam ga prepisao na njega. Skuter je regan do 22.10. tako da sam obavio prijepis skutera na njegovo ime, i odmah je dobio novu tablicu (iako su ista županija, uzeo sam novu tablicu jer je ova probušena i ružinava).
Složio blokove, naravno ubačena Doppler radilica, Malossi MHR Replica 70, Malossi Multivar 2000, Malossi Delta kvačilo i Delta zvono, Malossi ljubičasti centralni, Matijeva ditech pomična polutka, i dosta suza, krvi, znoja i vatre sam ostavio na bloku. Pukao je jedan šaraf na deklu i nikako ga ne mogu izvuć vani. Potrošio sam preko 6 sati je*ade sa njime, ali ništa od njega... Yasuni R Black i dalje čeka slaganje kao i Dellorto 21 BD. Reparirao sam zadnju čeljust, na nju sam stavio sve novo što se dalo.
Zanimljivost: Naručio sam kod Pleše 4 semeringa, na variomatu 2 na magnetu 2, dobio sam sva 4 na strani magneta, naravno da sam dobio 2 corteco na strani magneta, i 2 neka lijeva sa već napunjenom masti unutar semeringa. Poslao mi je i DMP prirubnicu umjesto RMS kako sam ga tražio... Ova DMP ima krivi kut, i kad stavim karb, uopće ne mogu pripasati airbox... tako da moram nabaviti ili RMS prirubnicu ili otići po OEM u Piaggio za BB, ne znam što ću prije napraviti. Iskreno do sad ovako nije kiksao čovik, ali eto, izgleda da mene ide levatiti a ne ostavljam mu baš malo love na mjesečnoj bazi...
U dogovoru sa KMetom, izbačena je uljna pumpa, što zapravo i poštivam sa njegove strane. Počela je Bura puhati tako da se malo odužilo pjeskarenje rame, ali ne vidim nikakvi problem sa time, jer ne želim ionako ništa forsirati. Još od stvari koje sam napravio, podmazao sam sve sajle koje sam mogao, tako da su sajle sad kao nove (barem se nadam haha)...