Pozdrav svima!
Moram ovo napisati da se ne zaletite kao ja.
Nedavno sam naručio neke dijelove sa scooter-atack.com. Dijelovi su isporučeni idući dan(petak) i u srijedu su već bili u Hrvatskoj.
Sada počinje avantura zvana Hrvatska pošta.
Naime, zbog lošeg iskustva sa dostavom u RH ja sam paket naručio na adresu gdje radim. Međutim, pametni dostavljač je prošli četvrtak pokušao dostaviti paket u 7 sati navečer. Naravno da je firma bila zatvorena i da je našao zaključana vrata. Slijedeći dan (petak) ponovno je pokušao dostavu u 7 sati navečer i, pogodite šta - opet je našao zaključana vrata jer u 7 navečer nema više nikoga u firmi. Radimo do 4 popodne.
U subotu sam bio na pošti i tražio preusmjerenje paketa na poštu. Lik na pošti me uvjeravao da će paket u ponedjeljak biti na pošti i još mi je sve naplatio 4 eura. Međutim, unatoč tome u ponedjeljak je ponovno bio pokušaj dostave u 7 sati navečer. Tek u utorak uspio sam doći do paketa.
Svjestan sam da scooter-attack nije direktno kriv za ovo, međutim kriv je indirektno, jer na njihovoj stranici piše da dostavu vrši DHL. Ja sam, kako bi svatko i pomislio, vjerovao da će paket i u Hrvatskoj dostavljati DHL a ne pošta.
Međutim, ova saga se nastavlja i dalje, Kada sam otvorio paket vidio sam da mi je poslan krivi ventilator variomata bez zubaca na rubu za paljenje anlaserom i bez zvjezdaste podloške za kurblu.
Pošaljem mail scooter-attacku sa pitanjem kako da ovo riješimo i dobijem odgovor da ću dobiti pravi ventilator variomata o njihovom trošku. I javi mi se neka gospođa sa scooter-attacka mailom, napiše da je sve poslano i da je sve ok. Međutim, opet je navedena adresa firme a ja ju zamolim da promijeni to na moju kućnu adresu. Ona valjda ne zna čitati, jer je sada ventilator variomata poslan na nepostojeću adresu u Rijeci, jer je ona, zato jer ne zna čitati, uzela adresu mog prebivališta i umjesta kućnog broja moje kuće stavila broj mog radnog mjesta. Tako da će se ovaj paket vratiti a ja sam ovdje oštećen za 15 €. Nije puno, ali nije ni malo.
Ja u svakom slučaju više nikada neću naručivati sa scooter attack makar me dijelovi negdje drugdje došli duplo skuplje. Nemam više živaca za natezanje s njima.