Danas mi je bio čisto zabavni dan. Čak sam kupio kade za pranje dijelova, šarafa i plastikaa... bio sam u Lorenca na Pagu, nisam išao u Zadar, pa nisam ni kupio Dimmer... naime, stigli su prvi dijelovi sa Skuterdjelova.. evo nešto fotki, neda mi se tipkat.. hahaha
U međuvremenu sam far rastavio i prebrisao tj oprao
Oko podneva sam odnesao blokove na rastavljanje kod Buddy94, da mu je dosadno, pa ajde evo igraj se
Kad sam se vratio, nešto sam šerafao i samo me puklo:
Odlučio sam da ide sve dole, rama se pijeskari, volan također, plastike komplet farbaju, skuter će se restaurirati 100% umjesto prvobitnih 70% (nisam mislio ramu ni struju niti sajle dirat, još manje volan i prednje plastike... samo mašina... tako da, kad je već sve dole, neiskusni ja, početnik u svemu ovome, challenbeen, theSkodilac, Marko, upustio sam se u brutalni posao gdje buddy i mic nebi nikad i govore da nisam normalan hahaha... sad lagano ostavljam sve na miru, ipak je danas Mala Gospa, idem lagano se spremati na posao a sutra pičim po dimmer sutra kad stignem...
Vec sam ti rekao da je vilica za smece,tako da ju budes prije ili kasnije skidao.Ide ti vilica kao od sale dole,samo nemoj pogubit kuglice od lezaja volana.
Ako si stvarno toliko siguran, onda dobro, jer stvarno nisam imao problema skinuti vilice i same su ispale tako reći... po fotkama vidiš da nisam niti jednu kuglicu izgubio... što da radim?
jesi primio vilicu dolje kod kotaca i probao cimati da vidis jel ima lufta?
no, vilica nema lufta nigdje, strana gdje je disk se jako jako malo cima... desna je fiksna tako reć