Care, taj tdi je prosao sodomu i gomoru, vidio je i dosta autoputa, isto sto prolazi ovaj Radetov sada. Decki koji su prije slagali TD motore, imali su problema s pucanjem glave svi od reda cim bi krenuli boostat. Al nebitno, misljenja su iznesena.
Nego, evo cisti primjer bnv kulture.
Dodjem jucer u Ikeu, i sad treba natovarit puna kolica, ona niskopodna. Vani pljusti kisa. I kako Ikea ima poseban parking za utovar robe, velim zeni da priceka ispred tog jednog larkinga s kolicima, i nabacim sprint po kisi do bnva. Dolazim pred parking i neki krkan se bas tu uvaljuje, i skoro trkne ovu, izgura joj kolica (sto sam kasnije saznao).
Svirnem liku i pokazujem da su iza njega puna kolica za utovar. I nece se frajer maknuti. Jos izadje van i krene kao dizat frku, odma veli jel ti to meni hoces rec da se maknem. Reko jesi ti normalan, nagurao si tu auto, a moja kolica stoje iza. I nista, on veli da ga zenska ceka u Ikei i ode on. Pazi, ostavio je naparkan auto na utovarnoj rampi i jos me sjebao. Pitanje glasi, ima li ijedan lik koji bi to ladno iskulirao? Naravno da nema, jer kad sam god takvo sto slicno u light verziji pokusao napraviti, svatko bi me zgazio.
Evo ja sam to iskulirao, a lik je sav ponosan otisao jer me je dobio. A on nije bio vozac nikakvog zloglasnog vozila.
Eto, vidite kakva je to kultura, iskuliraj i dobro.
Medjutim, kad sam bio vozac Peugeota, u situaciji gdje mi je frajer to isto radio na cesti, i on je to radio i nije prestajao jedno 2km. Pustio sam ga takodjer. I sacekao trenutak da ga zaustavi crveno svjetlo, i to taman njega prvog do semafora. Zatim sam lijepo kulturno zacvikao njegov auto tako da sam dijagonalno stao pred njega i lijepo ga upitao u cemu je problem. S obzirom da problema nije bilo, covjek se odlucio presaviti po pola i grunuo je od cestu.Tu je nastalo sranje jer je slucajni baja mislio da je lik nevinasce pa me je htio zgaziti. Uvijek je to tako. Medjutim, kad je god meni trebalo, svatko je gledao svoja posla i to mi je famozno. Ali naucio sam se nositi s tim nakon sto sam izbio petoricu.
Druga situacija je takodjer bila s Peugeotom. Likcina me pljunuo u oko dok sam cekao na crvenom. Pazi, pljunuo me u oko s kacigom na glavi i otvorenim vizirom. Primim rukom pljuvacku, a ona se rasteze, gledam i ne vjerujem. I nista, lik odmaglio vec, al posto sam rekao da me nema R1 po gradu, fino kulturno upalim uktrasonicni kosmoski mod i krenem ga ganjat, i jebiga, ulovim ga. Pruzio ruku pomirenja kako je Isus govorio, al jbg. Tu je odmah rijesena i odsteta za dusevne boli.
I bila je situacija kad sam propustio 3 klinca na Yamahi prek zebre, onak 3 sekunde ranije sam stao, da ih niti malo ne scimam jer su ipak posebna skupina na koju se obraca specijalni respect. Ne moze bit kulturnije, i klinci odluce ne preci zebru nego odu iza mene i vidnog polja, i zasamaraju me po kacigi. Normalno, nema tog boga isusa koji vozi bolje skuter po skliskim livadama dok te klinac muva lijevo desno i iscimava trceci dok ga goni turbo adrenalin, (nisam imao padavicarske gume) i uhvatim jednog sto je trcao. I sta ces klincu, ovaj odma druka svog frenda kune se zivotom. Ajde mali bezi.
Evo zivi sam dokaz za sve ovo i smatram da su ovi jedni vlasnici fini koji navecer obavezno puste Hrt3 na radiu, jedino ih oce jebat kad popiju, makar sto se mene tice niti tada nije tako jer sve ovisi na koju stranu koga okrene, al tad je sve to isto i tu negdje.