Evo čini mi se da je problem riješen, nadam se trajno...
Ne znam jel tako kod vas al kod mene kad je karb stavljen normalno, kad stoji pod 90 stupnjeva, znaci sajla je na vrhu, kad ga nagnem dosta lijevo u mjestu il kad se naglo okrecem na sred puta toliko počne trokirat da ako ne drzim pun gas ugasi se, znači trokira, prelijeva. Tako mi je samo na ovom 19 karbu.
I skuzio sam da kad idem u desni zavoj kad idem sporo, kad ga nagnem i dam gas, povuce jače nego na pravcu.
I šta ja uradim, titlujem karb mozda nekih 30 stupnjeva u desno. Otisao sam na neciju zemlju preorao je pod punim gasom jedno minut,nije se gušio.
Trokirao je dosta i svjećica je bila baš crna. Dizna je bila 85 i otvorena ona rupa od 10 mm na airboxu.
Odem kući vratim 80 diznu , iglu dignem za 1 zub kao sto je bila i prije stavljanja 85 dizne, zatvorim 10mm rupu i gas. Nije se gušio, vukao je super, uhvatio sam oko 90-ak kmh, vozio tako 800 metara mozda, stanem skinem svjecicu, boja idealna, mozda mrvicu bogata.
https://imgur.com/a/RrQH3VyAko je ovo stvarno bio problem , ja nemam riječi...
Dario vakum pumpa promijenuta prije par dana , mada i stara je dobro gonila gorivo, znam jer sam vukao ustima da ispraznim citav rezervoar da bi je promijenio. Promjer rupe gdje gorivo ulazi nisam gledao, al ne vjerujem da bi dosao karb s tom tvornickom greskom. Nivo plovka nisam mjerio pošto sam mislio da je sve tu ok jer je stavljen nov isto prije par dana.