hahah, kad je prilika kao u lidlovom šatoru ne pitaš jel ima mjesta nego samo tovariš Ne stvarno je oke ovaj skuter, kakvih krševa i grobina gledam po fejsu kaj ekipa prodaje sa "5-6-9-10tk" pa to je strašno, prešerafljeno sve lakirano 15x rezani blatobrani i slično a po kilometraži bi trebao biti salon stanje. Znam da je to stvar do pojedinca al baš me ugodno iznenadi kad vidim neki skuter na vesti sa gro kilometara a izgleda koda ima 10x manje
Da, nažalost, u to sam se imao prilike osobno uvjeriti. Dva dana prije nego mi je ovaj "uletio", išao sam pogledati jedan crni u Karlovac, a to je bila praktički gotova kupnja. Na fotkama super, na dodatnim fotkama još bolji, prešao 10 iljada manje od ovog, vlasnik tvrdi nema lipe ulaganja, registriran 7.10., znači godinu dana, odrađen veliki i mali servis nedavno - ma, ono - bombon! Još ga zamolim da ne bude nekakvih "nesuglasica", da ne dolazim po motor iz Osijeka bezveze ili da ga vozim do Osijeka, a on me ostavi negdje na pol puta, nije mi baš usput - ma noooouuu, motor je 10/10... Dok nisam došao tamo, vidio i probao... i spičkao 800 kuna na izlet do Karlovca!
Jbt, odmah vidim da je farbana lijeva strana - vidi se razlika u boji, s druge strane plastika na spoju zjapi, dolje na onoj ralici ljepilo, kaže on "to kotač malo nabacao"... Motor ne smiješ dotaknuti koliko je ljepljiv od cockpit spreja (ajd, barem miriši fino), ručke poluraspadnute, vizir pun pukotina i požutio potpuno, guma prednja loša potpuno... Upalim ga, radi neujednačeno, provozam nekih dva kilometra i jednostavno ne vuče kako 30 konja treba vući. Ugasim ga, palim ponovo, treba mu 10 sekundi alnasovanja da upali, kad je upalio, krenem, a on počne zatrzavati, gubi gas, ne ide... Veli tip "ma to je zbog starog goriva, nisam ga ja palio, ima već nekoliko mjeseci". Pitam ga kako ga je registrirao onda prije par dana, on počne lupetati neke gluposti... Ma, ono, laže čim zine, a servisa nije vidio pitaj boga otkada! Popizdio sam totalno!
Koliko takav 300i moze realno po gpsu ici? Jesi mjerio
A i potrosnja kolika je okvirno mjesovite voznje?
Pchela, iskreno, nemam pojma, još ga pošteno nisam ni provozao, a kamoli izmjerio bilo kakve parametre. Stisnuo sam gas malo na obilaznici, veli sat 147 km/h i ima još volje malo povući, no, naravno, stvarna brzina je vjerojatno manja, ali ne bih znao za koliko laže. Ne bih ga s ovim vizirom baš ni volio tjerati previše, nije mi bilo ugodno već na 120 ili tu negdje, a bilo je i vjetrovito...
Što se potrošnje tiče, znam samo što mi je prijašnji vlasnik rekao - nije siguran, ali vjeruje da je oko 4,5 l po gradu. E, sad, to ostaje isto za provjeriti.
Evo još koja slička, možda se malo bolje vidi stanje i moj "tuning" (
) auspuha.