I tako nam dode novi dan i probudi me opet sugava kisa koja se bogme bas cula u autu,probudio sam se oko 9 sati ujutro,a prvi dogovor nam je bio da krenemo oko 11-12 sati tako da smo u Zagrebu oko 16-17 jer ako cemo opet putovat tako dugo da bar dodemo tokom dana .. da naravno frend nije spavao u onom malom satoru tamo su bili sicevi od auta jer su nas trebali njegovi starci pokupit u delnicama, to je bio dogovor samo ako opet pocne kisa padat a da necemo vidjeti vozit... naravno frend i njegovi su spavali u ovom satoru
Na kraju pricao sam s starim od frenda i raspitujem se ja ima li jos sta pametnog vidjet na Krku,i covjek meni objasnjava da ima kao neki izvor i da ima jako predivnih uvala i plaza i malih gradica..... Priznajem nisam nesto bio dugo u Šilu ali mjesto mi se jaakoooo svidjelo i ako bi opet isao tamo isao bi rado i na duze vrijeme.. uglavnom evo nam opet sugave kise evo slika
napokon frend se budi i sjeli opet da zamezimo, nakon jela idemo u razgledavanje,tu mi pokazuje uvalu koja se stvarno predivna i nema ljudi na toj plazi ..
Nakon razgledavanja mora i uvale idemo po vodu i idemo na mjesto gdje se nalaze ostatci rimske vile
btw skuteri uzasno izgledaju prljavi i zmazani.. uzas jedan
Nakon razgledavanja i divljenja gdje sam ja doso s skuterom dogovaramo se da idemo dalje na kupanje ili idemo dalje
Dogovor je pao idemo dalje razgledavati otok, lagano krecemo prema Baški,vrijeme super odlicno lijepo suncano taman za voznju
i nakon Baške ne vracamo se nazad u Šilo nego pravac za Zagreb
Mašine se pale i zagrijavaju,prije nego sto cemo krenut ja nalazim rjesenje za punjenje mobitela ako nam se slucajno ugase a da neko treba punit mob
dok sam ja to namontirao krecemo prema baski
, ali ja tu nesto osjecam da mi fali... jbga ja mlad,zaljubljen i zeljan putovanja, zaboravio sam kacigu,dobro je pa nismo jos na glavnu cestu izasli
tako picimo mi prema Baškoj i prvo stajanje je bilo na nekom izvoru prije Baške da si natocimo bocice vode i gas dalje.. voda je za oskara mrzla voda po onoj vrucini
Nazalost nemam sliku di smo tocili vodu,ak frend ima nek stavi
Kako mi chilamo prema Baskoj eto ti jednog domaceg tamo na nekom Motoru koji ima oko 500cc lik nas frajerski obide,frend baca pogled prema meni i bilo je pitanje vremena hocu li ja krenut prema njemu ..
cesta je za oskara nema onih kamencica po cesti znaci ultra odlicno
opet se pali super mod brzine japanca/talijana i krecem za frajerom,lik je tek nabavio motor pa ga je stiskao di je bio siguran,jbga tako i ja posto sam prvi put tamo,uglavnom rox se proslavio u par zavoja
izbrasnario sam frajera pa ma na kraju nije nit mogao stic
i evo ga opet ja na raskrizju i nemam pojma kud,znao bih ja da je pisala tabla za Bašku ali bila su napisana neka sela tamo,i tako ja stajem na prvom mogucem mjestu koji je bio odma tocno prek puta od strane s koje smo dosli .. lik staje pored mene i ne vjeruje da ga je 50ka naprala,jedno vrijeme sam ga zezao da je to serijala,najbolja stvar je sto je covjek vjerovao,dok mu nisam priznao da je ipak 150cc 2t, tu je covjeku bilo lakse ali opet mu je pao mrak na oci di ga je skuter naprao
tako dolazimo na mjesto gdje se cuva Bascanska ploca,opet ja odusevljen nebi ja nazad doma hahah..
ja odusevljen nebi doma
zatim frend se baca u potragu zamnom jer ja se ne mogu nadivit di sam i sta sam hahaha
Ulazimo u Bašku,prodemo znak nekih 2 m kad ono OPET GLUPA KISA, sad jos gore pocelo i PUHAT >.< jos je samo falilo da i asteroidi pocnu padat
mislim nije jako padala kisa nego ono propadivala je ,nego samo onaj vjetar sugavi.... Taman prvi put vidio Bašku ali iz daljine ... bas mi je zao ko cucku kaj nisam uso u gradic da razgledam.. tako tu govori susjed da se vratimo da prodemo most da ga ne zatvore jer tek onda smo u problemima, on nije ja sam.. on je na godisnjem a ja iduci dan idem radit,tako opet se razvrtile masine i picimo koliko moze 50ka ic hahaha
prije mosta stajemo na benzinskoj i sipamo pile
evidentirano je da je rox potrosio 3.8 l goriva s ganjanjem i normalnom voznjom po krku,idemo prema mostu frend se zakacio za neki random kamion i iza njega se vozio,dok mu se i ja nisam isto pridruzio
tako prolazimo mi most samo vidim kako glupi vjetar samara susjeda po mostu,ali za divno cudo ja sam bio nekih cca 2metra iza njega i mene apsolutno nije nosilo po mostu
mozda zato kaj sam mali i lagan .. nemam pojma
prosli most i stajemo na vidiovac di se vidi more
I kako se mi vracamo prema doma tako sve vise problema
od veselja kako je napokon runner ustelan,nije
uz teske muke je brdo savladao,bilo bi to jos donekle dobro da smo bili blize Zagrebu,nego tek na pocetku di pocinju brda... uzas nakon sto smo mislili da se to ustelalo to je tek sjelo na svoje mjesto..
tu dolazi moja hrabrost kako su mene ljudi gurali tako ja pomazem drugima
Hvala Zvonkec,hvala Corector, hvala na toj hrabrosti koju ste mi omogucili da guram druge