A jesi našao koji ćeš krš od skutera kupiti 😀
Sta kaže Miro, kako to da ga već prodaje, jeste se napricali?
Aku je slab, slažem se. To sam kupio čisto da upali bez kurble. Inače je 6Ah bio unutra. Ne znam je li ti prazni aku, ali malo struje ti vuče daljinsko od blokade jer je spojeno direktno tako da uvijek radi i kad je ugašen skuter.
U kakvom je stanju skuter generalno, jel padano? On je to baš lagano vozio, bio je dosta splasen.
Jesi bacio oko na remen i rolice? Koliko km na satu ima sada? Jel ti zuji getriba, to je nešto što nisam nikada riješio..
Ako ćeš trebati uljnu pumpu, javi, imam je doma.
Nosač ti je savršeno napravljen, cijeli komad rame od SP-a je navaren i za to ne brini, eventualno promijeniti centralni selen, pikse sam ja stavio nove.
A gljiva je stavljena čisto radi estetike i jer bi bio problem uglaviti airbox najviše zbog kuta amortizera, no dalo bi se riješiti. Karb je bio nastelan kod prethodnog vlasnika na gljivu, pa sam ja to samo nabacio i vozio. Potrošnja ide i dosta niže, znao sam mjeriti i oko 4l dok smo išli npr. na SH u VT.
Mašina ti je uređena negdje na 22 tkm po satu od roxa (stvarne km mašine ne znam), ležajevi i karike, klip nije jer je u super stanju bio.
Ja sam ga prodao s 30tkm. Remen je Mitsuboshi stavljen na cca 28tkm, te klizači.
Skuter je bio bombona i nikad problema! Pamet u glavu i polako, drago mi je da je završio kod forumasa.
Ako te bilo što zanima pitaj!