Perooooooooooo donesi pare momku
Slobodno obrazlozi, dao sam mu 3 kriterija da zadovolji, i kad to zadovolji ima jos karbosa jerje kompetentan karbosu tada
Jos ti je frendic citirao to, ali on ne zna citati, pa evo, ti mu pomozi jer vjerujem da valjda znas
A frendic,nisi imao ni 90kmh gpsaprije par tjedana, i svaki dan ulazes po soma kuna za 1kmh vise. Stao si na 95gpsa i izasao sam s 96kmh, bio si mi ubretrovizoru cijelo vrijeme, i reko idem ga bas pustiti da vidim jel to zamorce ide, i kad si prosao poceo si skakati po pezi, nagazio sam na kocnicu jer je izgledslo kao da imas epilepticni napad, ai jednom si vec kocio naglo kad smo te svi pustili da vodis grupz, ali tebi se tada odserafila radilica i bacio si remen u potok, ocajan jer te peza OpET iznevjerila.
Pricekaj malo, imam jos puno puta reci
BAM!!!Vidim nema tebi pomoci, kad zavrsim sa svim, treba se spustit na tvoj nivo ,valjda se ne bus hitio na pleca od muke.
Frendic, ti bi meni sudio po svojim pravilima, pricekaj sluzbeni drag kad ces spusiti a onda ces dozivjeti silovanje mozga jer tebi nema pomoci