Danas mi nije bio apsolutno besprijekoran dan. Masina se pocela malo cudnjikavo ponasati u zadnjih mjesec dana, kao da ne radi 100% savrseno, nego 95%. Al reko to je zato sto je zahladilo.
Sve do neki dan kad mi je puknuo jednom na ausouh, i nesto na malom.gasu zatrokirao, a pod punim gasom se jos da.
Izgubio sam trku protiv novog Runnera s Yasuni Z auspuhom, neki woltovac. Ostalo sve izbrasnario sta je god naislo, medju njima i mali Baotian 10, ali u originalu 125ccm, to jos nisam vidio.
I danas skuzim da nece raditi lijepo na malom gasu, trokira, brljavi, pa krene pucketat, i dam pun gas, jedva se otresem od tog moda. OK, reko znam sta je. Denso mi se pokazao katastrofalan, e moze preci ni 3000km ,a da se minus elektrofa ne istopi, jednostavno nestane. Dok ostale mogu 5000km prec i jos bi vozile.
Svi znate da nastojim odrzati tron s aposlutno najjeftinijim odrzavanjem. Tu se maksimalno trudim, i tko je god predstavio nesta jeftinije, ja bih ti odmjerio i ako je zaista tako, vozio bih.
Danasnji apgrejd je bio izmjena svijecice, sad je sve besprijekorno.
Evo par slikica, posto mi ne pada na pamet ulagati i ne voziti se. Jer moj je moto da se ne ulaze, a vozi se, al ne obicno, nego extremno.
Pretovar je uvijek prisutan, al ne sad neki obican, nego naravno, etreman, jer radilica i lezajo ipak moraju biti 200% vise optereceni.
LOG za izmjenu svijecice: