Pozdrav,
vidim da je in predstavljanje svojeg dvokotačnog vozila pa da i ja podijelim svojeg...
Dotad sam vozio prvo Adly Silverfoxa (skoro ga ubio do kraja), pa krmko People S50, zajedno sam na njima natukao oko 25k.
Žena dala blagoslov, položio A kat i bacio se u nabavku...
Kako nisam uspio Yoga uloviti za test drive njegovog tricikla, odlučio sam se na Spidija... rekao sam ništa manje od 16" kotača (krmko je imao 16").
Usporedba krmka i BAB-a
Kupio ga sa 22k km prošle godine, sad je na 26800... ulaganja dosad novi akumulator, nove gume, izmjena ulja, uljnog i zračnog filtera te jedan set semeringa za prednje vilice (izbjegavao klince koji igrali nogomet na cesti i prešao preko kamenčuge koja im je bila gol).
Par sitnica osim toga: prekidači kočnica, par lampi i jedno popodne sa raskapanjem sustava hlađenja (pumpa, termistor, dva termostata, dva hladnjaka, ventilator, tri odzračna ventila... sve provjerio - zrak u hladnjacima).
.Ekstremno udoban, stabilan i ogroman... gepek ko guzica Kim Kardashian...
Pravi touring skut, malo glomazan za probijanje kroz grad, ali ne previše... potrošnja oko 4,5-5l/100km (300km sa jednim tankom), 40 konja (i jedan magarac... ili dva). V-Box alu okvir (mislim da je sa TMaxom jedini koji to ima), provjerena Piaggio Master mašina, integralne kočnice (nažalost nema ABS), jedino malo "miješa boju" na ler gasu...
E da, i ubija brašno... maksimalno sam ga natjerao 155, ali jednostavno pruža preveliki otpor... a i to da ja i on imamo 330 kg...
U dobrom društvu...
Na kraju, bolja polovica...
Toliko...