Ja bi se potrudio upkairati onu prirubnicu doppler. sa time bi rijesio prirubnicu za vijeke vijekova AMEN. Da te vise ne kopka ta prirubnica.
KOlko ih ja ugradim i nakon 6000 covjek dodje na servis ona puknuta. a radi se o serijali koja nema neke vibracije.
Kolko ih izvadio iz vrecice ,a ona gumica ispada sa aluminijskog djela.
Imas vjecnu prirubnicu a stoji ti na stalazi. Potrudi se oko toga , onda sljedi karb i ostalo...
Na tvojem mjestu uzeo bi onaj karb dell 21 black. Ima cep za brzu izmjenu glavne dizne. Ima cep klipica na navoj. I malo su agresivnije postavke samoga karba.
Ja sam ima 19 takav i nastelao ga bez beda na naturpijanoga dreva.
Tremogrupa cist sumnjam da zeza jer isao je dobro. I da nebi bio prvi koji karb zajebava , u servisu bilo slucajeva. Covjek se vozio i odjednom ne dela kako spada skuter. Cistis karb , sve pregledas kak bi rekli sve picnes i opet ne dela.
Uzmes novi karb i brm brm.
Ti kanalici u karbu su sitni uzasno ako je nekim slucajem korodirao aluminij unutar kanalica. nikada ga neces ocistiti. NEma do serafcigera kada ti zagrebes pa ocistis
![laughing7 :laughing7:](https://forum.mojskuter.com/Smileys/Lots_O/laughing7.gif)
Isto tako meni gurtnerica. iMa metalnu casicu i kako sam bio blesav nalio secer u tank i sve se zadrzalo u casici. Preko zime otvorim Karb i imak kaj vidjeti. Mogao sam do jutra ispuhivati kompresorom. Dok nisam to sve pogrebao i malo po malo iglicom isceprkao nije bilo cisto.
MOS TI TO , MOS TI TO