Svi ste dobili prstice,Tomi jedno 3puta,jer ima tamni vizir pa nezz da me vidio.
Dacerovs-koji video gledas?Ovo kaj je Corector snimao nije bila trka,nit smo mi znali da snima.
Probali smo kod Daxa na ravnici dok je Tomi vozio i iz voznje medjuubrzanja i na kraju autoput.
Kasnije smo Daxu dostelali prijenos i karb i kad smo isli prema Tik-Taku ta razlika se jako smanjila,jos je Dax vislji i tezi od Tomija.Pratio sam ga u spiglu,drzao je jednaku razdaljinu,dok sam prije od Tomija bas odlazio.
Sad mozda se priblizavao,tu nijansu ja nisam mogao vidjeti u retrovizoru,ali da je Tomi vozio skinuo bi me vjerovatno.
Pricali smo Dax i ja,da bi ga trebalo malo doturpijati da lijepse radi sa c16...
Dacerovs tek treba dobiti porciju,mi smo probali kad sam ja sve nabacao na skuter,frga od oka,rolice prelagane,start li-la.
Ja sam trenutno zadovoljan i sa proslim ishodom,di me imao 2 duzine do 90gps-a
Kod Daxa je neki fenomen,na novo smo napravili stelu karba,ajde je bilo brzinski i na osjecaj,ali po rezultatima se osjetilo i to dosta.
Opet je neki ludi osjecaj i radi bezlicno u leru,nekad se ugasi i slicno.To budemo jos izvidili kaj se desava...