Ova klima nije normalna, promjene su extremne i obaraju se rekordi, a to je da se sepurimo zimi u drugoj polovici prosinca na 2 kotaca, da nam je vruce i u majici dugih rukava jer je vani jebenih 20℃. Ovo je bio jedan od najugodnijih dana za voznju ikada, ali ovo je PROSINAC halooo
Danas smo tripnuli preko Petrinje skroz do Hrvatske Kostajnice, i malo smo presli granicu pa smo prozujali Kostajnicom. Napravili smo 200km 17.12.2019. sto je prvi veci trip u 12. mjesecu jer je studeni odvozen 3, 4 puta, a nisko sunce nas je obasijavalo cijeli dan osim prvih 20min. Ovo su fakat zabrinjavajuci podatci jer smo se lagano skuhali zbog viska odjece, i imamo direktan pokazatelj da nesto nije u redu, a mi se nismo smrzli niti prehladili.
Cesta je uglavnom suha, ali ovo su idealni uvjeti za izginuti, jer neosuncani zavoji prijete svojim vlaznim masnim premazom, imas super zavoj ispred sebe koji je super suh, i prodjes ga, a slijedeci je vec vlazan i mrljav, kao da ti netko namjerno smjesta zamke. Stoga smo opusteno vozili bez ikakvih neugodnosti.
Murje na svakom cosku, jedni su nas pratili, pa ti reci da ti treba ista jace od 50ccm kad je svako malo ogranicenje na 50kmh...
Da ne duljim, evo par slicica:
Nakon Petrinje treba preci 2 gore gdje je uspon finih 10%
Ima i ravnice za raspirit gremline
Izvorsku vodu je uvijek gust popiti, jer tada se jos bolje tripa
Postari preko voze cudne dvotockase, ali smo zato vidjeli jednog priie ovog, i vozio je Peugeot Kisbe 4T s masinom od Baotiana GY6
Malo smo i ogladnili
Koliko spuhova na jednom mjestu
Par puta smo prosli, red bi bio da se slikamo s biciklom
Sigurno se pitate jesam li pretovario pezu? Moram vas razocarati jer je ostalo jos mjesta, ovo je kulturno odlozeno ispod sica, u kofer, i na podnicu ispod dekice, tako da je ELJistarce izgledalo kao da nema bas nista osim dekice. Skuter u funkciji cisterne je veoma lelujavo prijevozno sredstvo, mislio sam da su mi iskrivljene gume, a ono teret bacaka...
Ali dugo sam obavljao istovar jbt...