Da dignem malo temu evo jedan video ubrzanja
Juzina je stvarala otpor al ako zanemarimo to nije bas neko ubrzanje.. Ide dobro do oko 80kmh preko toga se vuce nekako pa cu detaljnije istrazit da se dovede pod konac (multivar 6.3 gr i ljubicasta centralna)
Dizna je 78 a ona boja je bila jer nisam imao dovoljno dugu ravnicu oko 300km sad sam otisao na dulju ravnicu pa se moze pošteno raazvuc tako da je boja smeckastaa bas kako treba (slike stavim naknano) na 1/4 i na 1/2 (malo manje) se javlja trokiranje pa cu prvo stavit klipic 40 pratit situaciju pa ako ne bude dobro idemo dalje na ler diznu, igla je na najsiromasnije postavljena.
Imam problem sto puno trosi a sumnjam na cok, znaci imao sam dvije crtice vise od pola (oko 5.2l otprilike) otisao do zadra vratio se i ostale samo dvije ,serijali je bila potrosnja 4.1l tako da tu nesto ne stima. Skinut cu cok s druge gilere pa pratit situaciju a ovaj u meduvremenu provjerit.
Sto se tice prijenosa prvo sam ga pokusao s hi-speedom ustelat i dogodilo se to da koje god sam rolice stavio (6.4,6.3,6.0(kombinacija izmedu 5.7 i 6.3) i 5.7) vrtio je 9000okr, zasto stvarno ne znam morat cu se posvetit tome kad rijesim ove bitne stvari.
To je to za sada