Pozdrav svima evo da i ja predstavim svoj skuter
Radi se o gileri runner sp 50 2014, kupio sam je lani s 4000km za vrlo nisku cijenu (u odnosu na ostale gilere tog godista na njuskalu) s garancijom i tehnicki 2 godine.
Na sebi je imala zx auspuh,multivar,5.7valjke,bilu centralnu znaci nista posebno, a dobio sam i original dijelove . Tako sam se vozio mozda 500km pa sam otvorio deklo da vidim u kakvom su stanji valjcici, valjcici su bili pojedeni pa kako nisam imao pri ruci nikakve neg 6.3 ubacio sam njih za prvu ruku ,a posli su dosli opet 5.7 valjci i ljubicasta centralna i svicica nova na 5000km.
Iii tako skuter nakon godinu dana kod mene ima 10500km i vrijeme je za servis znaci remen,svicica,filter zraka i to je to.
kostenlos bilder hochladenPrijasnji vlasnik je poskidao naljepnice ali ja ih mislim vratit jer preferiram serijala look.
E sad imam jedno pitanje na oko 6000km se pojavio problem da se osovina sto ide kvacilo na njega ostetila ii pocela je trest uzasno ii kako sam morao doc doma u meduvremenu se raspao lezaj dekla. Kako zbog obaveza nisam imao vremena sam to napravit odvezao sam ga u servis jer mi je trebao skuter a oni su ga rekli do sutra napravit i tako oni mene zovu da su prominili osovnu lezaj i to sve i kaze lik da dam 980kn za novo deklo jer ovo nije u centru kao iskrivilo se i da imam garanciju i sve skupa 2000kn sto sam odbio i platio 850kn dijelove i servis. Zanima me jel moguce da se deklo iskrivi jer je lik reka ce se osovina opet pojest zbog toga sto je meni malo cudno?