Skinem ja sic i malo gledam okolo šta tu sve ima i uočim ja nešto ne baš normalno
Ova sajla je bila odvojena(prije slikanja, poslje sam ju vratio)
I pošto sam ja novi u svemu tom ne znam čemu služi, i zovem ja frenda, pitam, kad ono, to sajla za regulirat ulje, ja sam popizdio, zbog tako banalne stvari se dogodi ovakvo sranje. Ali bar sam znao u čem je bio problem onda.
Idem ja dalje rastavljat, i dočekalo me manje sranje nego što sam očekivao, bar nešto, ajde...
Na glavi piše LC
jel zna netko kaj to znači?
Ovdje ovo izgleda masivno ali opće se ne osjeti pod prstom, ovi risevi na slikama ispod su veći problem
I ok sad ste sve vidjeli, i sad mene zanima par stvari:
-Jel normalno da klip može po klipnjači ić 1cm ljevo desno?
-Jel normalno da klipnjača ima lufta jedno milimetar možda manje, ali da se klimat onak mrvicu
-Kolko sam shvatio to se sad da bušit na prvu specijalu (to valjda znači na prvi sljedeći klip koji može ić gore, jelda?)
-Kolko otprilike košta to bušenje/brušenje/poliranje/štaveć?
-Kolko otprilike košta takav klip te veličine baš, jer to nije baš najčešći klip vjerojatno?
-Stavit ću novi igličasti (ako se dobro sjećam to je nekih 50kn) jel bitno koji, negdje sam pročito tu na forumu da je to sve svejedno da su svi isti?
-Novi dihtung, jel treba stavljat?
-Jel treba nutra nešto čistit u blokovima ili u auspuhu od posljedica ovoga sad?
-Jesam li išta zaboravio, što treba napravit uz bušenje cilindra, zamjene klipa, zamjena igličastog, dihtunga... ili ako sam bilo što zaboravio pomozite, molim vas.
-Jel se da nešto na auspuhu obnavljat, da se umjesto katalizatora stavi neka vuna ili nešto?
Hvala puno unaprijed svima