Dajte mi još odgovorite na nekoliko pitanja pliiiz
1. Kako mogu provjeriti jel mi radi uljna pumpa a da ne uništim cilindar(u slučaju da ne radi)
2. Jel smijem ja sad tih prvih 500km vozit sa tolko ulja kolko pumpa daje?
3. Ako bi slučajno radio mješavinu jel dovoljno samo odvojit onu sajlu sa pumpe kako bi nju onesposobio?
4.(prvo pogledajte na slikama jel to aluminijski ili gus jer ja to ne razlikujem, glava mi izgleda ko aluminjska a klip ko ovo drugo - gus valjda) i prema tome mi recite kad radim mješavinu koliko posto treba ići:
a) Za vrijeme razrade prvih 500km ako uzmemo u obzir
b) Poslje 500km, znači kad se motor razradi već
5. Nakon koliko vremena/kilometara bi trebalo mjenjati ulje u prijenosu, i možete li mi preporučiti koje mi treba?
I je li moguće da mi treba podmazati lager u prednjem kotaču(možda i zadnjem) jer prednji mi nekak se malo vrti kad ga rukom zavrtim) ili zamjeniti lager cjeli?? kad ga zavrtim napravi 2-3-4 kruga, a možda ga i kočnica stišće jer se čuje onak sssss ko kad se stišče kočnica
6. Zar se ništa ne može poduzeti sa auspuhom da se pročisti malo ili makne katalizator ili tako nešto?(to se ne može variti sa običnim tim strojem? mora baš co2 bit?
EVO ne znam kako da vam zahvalim morat ću svakom pivu platit ako složim to u subotu pa se možda idem vozit u zagorje s ovima u nedjelju