Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Nesto Novo :)  (Posjeta: 6395 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Rossi

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
Odg: Nesto Novo :)
« Odgovori #20 : 29 Rujan, 2008, 17:11:09 »
stvarno dobar brat nema sta.  :icon_thumright: Sad napokon neces vise morat posudjivat motore od drugih.
i to sto kazes :D ...ali sad mi je osjecaj na skuteru nikakav :D malo se jutros vozo na suzukiju i ajde poslije me zove par drugao da idemo sa skuterima malo vozat se,uzeo skut ..sad idem 80 koda stoji skuter :D imam osjecaj da bi mogo skocit sa skutera i nastavit hodat komotno :D :D
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #21 : 29 Rujan, 2008, 17:14:12 »
stvarno dobar brat nema sta.  :icon_thumright: Sad napokon neces vise morat posudjivat motore od drugih.
i to sto kazes :D ...ali sad mi je osjecaj na skuteru nikakav :D malo se jutros vozo na suzukiju i ajde poslije me zove par drugao da idemo sa skuterima malo vozat se,uzeo skut ..sad idem 80 koda stoji skuter :D imam osjecaj da bi mogo skocit sa skutera i nastavit hodat komotno :D :D
hehe tako ti je i meni, pa stalno pitam ko mi je voza se na skutu da je sav rastelan hehe, isto to i o kocnicama govorim...
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Purejet
« Odgovori #22 : 29 Rujan, 2008, 17:23:26 »
to je sve divno krasno ali nemas ti po gradu do skutera.sve drugo je katastrofa.

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #23 : 29 Rujan, 2008, 17:23:37 »
ma to je sve osjecaj :D tako ce za neko vrijeme i suzuki postat prespor :D
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #24 : 29 Rujan, 2008, 17:25:07 »
to je sve divno krasno ali nemas ti po gradu do skutera.sve drugo je katastrofa.
da da pogotovo sad kod nas ovjde u TZ pred Islamski praznik(Bajram) pa to je doslo sa svih strana iz inostranstva...ma katastrofa ...kolone na semaforima nemozes proc kako treba....skuterom nema ti problema...
« Zadnja izmjena: 29 Rujan, 2008, 17:37:08 Rossi »
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #25 : 29 Rujan, 2008, 17:32:32 »
da da pogotovo sad kod nas ovjde uTZ pred praznik muslimanski(Bajram) pa to je doslo sa svih strana iz inostranstva...ma katastrofa ...kolone na semaforima nemozes proc kako treba....skuterom nema ti problema...

tak je i u zagrebu stalno guzva.da ides svaki dan motorom u grad popizdio bi.stalno kreni stani , nemres normalno proc izmedju auti, nemozes smotat volan kad trebas naglo negdje skrenut.ma katastrofa.skuter je mila majka kakav god bio.

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
« Odgovori #26 : 29 Rujan, 2008, 17:45:54 »
da da pogotovo sad kod nas ovjde uTZ pred praznik muslimanski(Bajram) pa to je doslo sa svih strana iz inostranstva...ma katastrofa ...kolone na semaforima nemozes proc kako treba....skuterom nema ti problema...

tak je i u zagrebu stalno guzva.da ides svaki dan motorom u grad popizdio bi.stalno kreni stani , nemres normalno proc izmedju auti, nemozes smotat volan kad trebas naglo negdje skrenut.ma katastrofa.skuter je mila majka kakav god bio.

Danas sa motociklom stojis u koloni od nekoliko km, a ima mjesta gdje ne mozes proci sa skuterom.

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #27 : 29 Rujan, 2008, 18:08:18 »

Danas sa motociklom stojis u koloni od nekoliko km, a ima mjesta gdje ne mozes proci sa skuterom.
ja sam reko da su kolone velike i da je tesko proc a ne da ja nemoguce proc...ja prodjem uvijek pored kolone i prvi budem na semaforu :D ali ipak je malo teze nego sa skuterom...i napiso sam sa skuterom nema ti problema...
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline RimSo

• maxi forumaš
  • ako me trazis onda me trazi na cesti
    • THEBOXHOSTING
  • Mjesto: Doha - Qatar
  • Moj Skuter: Quadro 350D
« Odgovori #28 : 29 Rujan, 2008, 18:55:54 »
Dobra mašina drug..punoooo km... :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Nego gdje još nisu gužve..ma svagdje su..i kod nas je tako cijeli dan..ja se vozao autom jer je scoot u 10000 komada i tako a i pozima je ljudi pobogu ste.. :notworthy:

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
    • Zippo Friends Croatia
  • Moj Skuter: LINIĆTRANS/CIPELCUG
« Odgovori #29 : 29 Rujan, 2008, 19:21:39 »
ovo je samo u bosni moguće :toothy9: ! svaka čast bratu a tebi puno sretnih kilometara! mogu si misliti da bi ti sada najrađe spavao u garaži pored te mašine! :icon_biggrin:

Offline mhr-team

• Tržnica : (+20)
  • maxi forumaš
  • zlato, srebro, DUCATI <3
  • Mjesto: MINKEN
  • Moj Skuter: KOSAČICA
  • Moja Kaciga: koliko?
  • MojSetup: polini evolušn prerađen na 1098 ccm
« Odgovori #30 : 29 Rujan, 2008, 19:31:48 »
puno srece i predjenih kmsa novom pilom i sta da ti kazem, pamet u glavu...  :icon_thumright:
to ti je nas anto stazic ( mhr-team)
on je minken boy a mi smo njegovi :icon_biggrin: :toothy12:
.. bosancu njemačka u srcu !! :)

Offline PROOF

• Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • aj ne seri jeate
  • Mjesto: Varazdin-Vratno
  • Moj Skuter: ide u blokadu đitn vu-vu
  • Moja Kaciga: head inside
  • MojSetup: cul sam nekaj o kitu ali neznam,on zivi u vodi jel?
  • MojSpuh: kaj si njim?ja mislim da imam,moram pitat mamu
« Odgovori #31 : 29 Rujan, 2008, 19:32:15 »
ja ocu takvog brata :) stvarno dobar buraz nema sta....pozdravi ga :)
btw.punooooo sretnih kilometara i pazi kako vozis...odi na streetrace i zaradi nes ta runnera :) :) :)
ĐITN ĐITN......
FUCKING ZAŠIKJENIC :ajdeajde:
PIČKIN PRDEC
KALAFUNĐIJA RULZ :pottytrain4: We are the best, Fuck all the rest

Offline scemby

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Vrbovsko
  • Moj Skuter: Daelim S-five
« Odgovori #32 : 29 Rujan, 2008, 20:25:22 »
Blago tebi sta imas takvog brata, sretno i oprezno vozi.  :hello: :hello:
Bolje škemba od pija?e, nego grba od štiha?e...

Offline master_o_fight

• maxi forumaš
  • Mjesto: ri
  • Moj Skuter: s2
« Odgovori #33 : 29 Rujan, 2008, 22:53:32 »
puno km :happy3:
vozi idiote vozi !!!!!

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #34 : 30 Rujan, 2008, 00:46:39 »
ovo je samo u bosni moguće :toothy9: ! svaka čast bratu a tebi puno sretnih kilometara! mogu si misliti da bi ti sada najrađe spavao u garaži pored te mašine! :icon_biggrin:
ma spavo bi ja :D ali nekako mi neudobno :D tako da mi je drazi krevet :D
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #35 : 30 Rujan, 2008, 00:48:45 »
ja ocu takvog brata :) stvarno dobar buraz nema sta....pozdravi ga :)
btw.punooooo sretnih kilometara i pazi kako vozis...odi na streetrace i zaradi nes ta runnera :) :) :)
ma slabo da bi ja sta mogo na streetracu..jer oni po cijeli dan i noc se stalno tako trkaju pa su se i u saltanju brzina ustelili..i sve...em sto je moj 750 a kod njih su vecina 1000 ili neki od 600 ali zato ima na motoru jos par hiljada eura ,elektrnonika nova ,ubrizgavanje vak nak...ali polako dok se usetlim do godine..cim bude sta morat cu i ja malo da zaradim sta god :D samo ako izgubim bice zafrkno,valjda necu :D
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline PROOF

• Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • aj ne seri jeate
  • Mjesto: Varazdin-Vratno
  • Moj Skuter: ide u blokadu đitn vu-vu
  • Moja Kaciga: head inside
  • MojSetup: cul sam nekaj o kitu ali neznam,on zivi u vodi jel?
  • MojSpuh: kaj si njim?ja mislim da imam,moram pitat mamu
« Odgovori #36 : 30 Rujan, 2008, 16:31:53 »
pa igrate na pare ili pink slips? :toothy12:
ĐITN ĐITN......
FUCKING ZAŠIKJENIC :ajdeajde:
PIČKIN PRDEC
KALAFUNĐIJA RULZ :pottytrain4: We are the best, Fuck all the rest

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #37 : 30 Rujan, 2008, 17:33:47 »
ja sam dosad prisustvovo samo kad su pare bile u pitanju..nekad veci iznosi po par k eura..nekad se radi o par stotina eura...nekad cisto onak 50-100 eura..sve zavisi ko se dodje trkat :D kad dodju oni sto vozaju M6 ,Ducatija i slicne masine...onda ide po par tisucica :) mada sam cuo da je bilo i pink slips trka...ali vecina zavrse ono ..neda auto lik..pa se dogovore oko neki para i tako..pa nekad ispadne iz toga i tuca i tak :D mada slabo vjerujem u to ..sad opet neznam jbg..ima budala :D
« Zadnja izmjena: 30 Rujan, 2008, 17:45:31 Rossi »
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #38 : 30 Rujan, 2008, 19:19:11 »
bas se pitam koja budaletina moras bit da se utrkivas za auto ili motor. :dontknow:

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #39 : 30 Rujan, 2008, 19:41:54 »
bas se pitam koja budaletina moras bit da se utrkivas za auto ili motor. :dontknow:
velika, u slucaju da izgubis :laughing9: :laughing9:
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta