ja bio tamo danas, nemaju nikakvih klizača za variomate, nemaju ni jedne M5 dizne u dučanu, katastrofa.. i to već 5x u 2 mjeseca dolazim tamo pitat jesu došli klizači i dizne, ne nisu još sljedeći tjedan u ponedjeljak će. i tako od ponedjeljka do ponedjeljka... jedino kaj valja u tom ami tradeu na hajnclovoj je ona sisata milfača kaj prodaje skutere, nju bi mrknuo zguza pa makar bio to i najgori dučan u hrvackoj..
ako te tjesi ja jos uvijek cekam vizir narucen prije 2 god
kupio sam skuter kod njih, spuh, variomat, kacigu zeni i sebi - sve ok.. pokusao i vizir no bezuspjesno
kaj se tice servisa 3 puta sam ga dosada vozio, 2 puta na skidanje blokada i montazu dijelova, i 3 put kada su mi klinci u zgradi sje senzor za brzinu i kilometre sa disc lockom..
lagao bih kada bi rekao da nisam bio zadovoljan uslugom, kako u servisu tako i u prodavaonici.. jedino taj prokleti vizir
zao mi je kako je Valter prosao i mislim da je krajnje neodgovorno prodavati i uopce dopustiti da takav skuter izadje van u promet bez provjere, a to jel se radi o 20.000, 40.000 ili 80.000 kn je manje vazno.. ujedno se divim Valteru koliko je imao strpljenja..