Razmisljao sma malo da vidim kad da regam motor.Posto je sad skoro sve gotovo osim nekih sitnica ali koje se daju u letu rijesavati dosla mi je rega na red.
Sad neznam jel da odem regati sad motor prije zime ili tek sljedece godine tamo 1-2-3mj ovisi o vremenu.Ako bude snjega i to.Ali cim zatopli mislim ili da odem jos sad.
Ja sam razmisljao ak odem sad do 10mj regati onda imam cijelu sljedecu godinu regu preko cijele sezone i svih susreta i nemoram se brinuti o regi usred godine kad imam velike izdatke na ulje benzin i susrete more itd...
Sad je sve pri kraju i nema vise nekih izdatka osim tuning motora...
Sad imam neku lovu i mogao bi si to rijesiti ili da slozim motor jos do kraja pa regu iza nove.
Nije nista onako turbo vazo ali onak da vidim jel imaju drugi neku svoju teoriju.
Meni se nekak najvise svida ovo da odem sad regati i onda sam miran do sljedece godine od kraja sezone.
I da ak mi neko moze napisati koja je cijne rege.Motor sam kupio i sad sam jos vlasnik na kupoprodajnom znaci moja prva rega je na ovaj motor.Imao sam prije vec regan jedan skuter na sebe godinu dana.
Neznam jel ovo tu spada ak ne nek neko prmejesti.