I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
gle, da bi bilo koji admin imao svoju bilokakvu udrugu , ona bi se temeljila na njegovim moderetorima , zar ne.. zato bolje sutit , i ako nista drugo ne kopat sam sebi rupu
Citat: eladio - 28 Siječanj, 2007, 12:49:38gle, da bi bilo koji admin imao svoju bilokakvu udrugu , ona bi se temeljila na njegovim moderetorima , zar ne.. zato bolje sutit , i ako nista drugo ne kopat sam sebi rupu Ma svi smo mi pederi... samo su neki u vecoj a neki u manjoj mjeri...
Citat: Mr J - 28 Siječanj, 2007, 13:17:50Citat: eladio - 28 Siječanj, 2007, 12:49:38gle, da bi bilo koji admin imao svoju bilokakvu udrugu , ona bi se temeljila na njegovim moderetorima , zar ne.. zato bolje sutit , i ako nista drugo ne kopat sam sebi rupu Ma svi smo mi pederi... samo su neki u vecoj a neki u manjoj mjeri... jel to ona: Mi smo pederi, Ćiro je naš ?
Citat: john_wayne - 28 Siječanj, 2007, 21:33:22Citat: Mr J - 28 Siječanj, 2007, 13:17:50Citat: eladio - 28 Siječanj, 2007, 12:49:38gle, da bi bilo koji admin imao svoju bilokakvu udrugu , ona bi se temeljila na njegovim moderetorima , zar ne.. zato bolje sutit , i ako nista drugo ne kopat sam sebi rupu Ma svi smo mi pederi... samo su neki u vecoj a neki u manjoj mjeri... jel to ona: Mi smo pederi, Ćiro je naš ? Bilo je rasprava u RINGU o tome... Inace ove bijele pumice do gleznja su mi fakat svemirski dobreeeeee.... Ajde ako netko sazna gdje ih ima za kupiti kod nas neka javi...
Citat: Mr J - 28 Siječanj, 2007, 22:03:36Citat: john_wayne - 28 Siječanj, 2007, 21:33:22Citat: Mr J - 28 Siječanj, 2007, 13:17:50Citat: eladio - 28 Siječanj, 2007, 12:49:38gle, da bi bilo koji admin imao svoju bilokakvu udrugu , ona bi se temeljila na njegovim moderetorima , zar ne.. zato bolje sutit , i ako nista drugo ne kopat sam sebi rupu Ma svi smo mi pederi... samo su neki u vecoj a neki u manjoj mjeri... jel to ona: Mi smo pederi, Ćiro je naš ? Bilo je rasprava u RINGU o tome... Inace ove bijele pumice do gleznja su mi fakat svemirski dobreeeeee.... Ajde ako netko sazna gdje ih ima za kupiti kod nas neka javi... ovo pumice su napravljene za motore, a ne za skutere....mislim da su preskupe da bi bile samo za šminku ...
Citat: Mr J - 28 Siječanj, 2007, 13:17:50Citat: eladio - 28 Siječanj, 2007, 12:49:38gle, da bi bilo koji admin imao svoju bilokakvu udrugu , ona bi se temeljila na njegovim moderetorima , zar ne.. zato bolje sutit , i ako nista drugo ne kopat sam sebi rupu Ma svi smo mi pederi... samo su neki u vecoj a neki u manjoj mjeri... A u pene Bonačića, vidi ti kad oni mene u moderatore primaju... Moran čuvan dupe, okrenit zidu, i pazit da mi ne ispadne sapun...