Sportski kutak > Sve vezano za stunt

Trikovi u vezi stunta na zadnji

<< < (18/20) > >>

YamahaSpy:
Kaj bicikl pomaze?  ::) svi koji pocinjete stuntat kupite si bicikle i odite vjezbat :laughing9: usporedba kako dic na zadnji bicikl od par kila gdje utjecete svojoj snagom u nogama i rukama, i skuter od 70-80kg gdje radi masina, a ti imas ulogu stisnut kocnicu i nabit gas.. Bicikl nikad nisam vozio na zadnjem, bzvze, a to da ce pomoc.. nece. Bicikl uske gume, laksi je, skuter sire gume, tezi je, nogama se nemres odgurnut ak krenes padat.. Skuter je skuplji veci strah od padova, nego na biciklu, itd...

YamahaSpy:

--- Citat: Psych0 - 22 Siječanj, 2010, 16:58:54 ---vozdra momci ... ja sam novi clan :) eeh da vam nesto objasni cika Psych0 .. pa zasto se uopste dragsterima medjuosovinski razmak povecava ? zbog auto wheelie - ja ... ( kada odvrnete gas a motor vam se odma na zadnjaka propinje ... naravno to samo mogu neki sa midrace setupom i svi highend .. naravno ako su dobro nastelovani ) ... lijep forumcic :P ja sam sa svojom bivsom sonic ( mhr team 2 + 26 pwk ) znao po 600 - 700 metara na zadnjem voziti ... a ko ne vjeruje neka naidje pokraj dervente ... steta sto sad nemam nikakvog scoota za dicit se lol -.- '

klasican primjer auto wheelie - ju je naginjanje na drag trkama ... svi vozaci to rade ... naravno sa malo ljucim masinama xD [/b][/b][/b][/b]

--- Kraj citata ---

Ja sam mislio da to sluzi za oranje po njivama, prije sezone..

sfreak:

--- Citat: YamahaSpy - 23 Siječanj, 2010, 14:22:38 ---Kaj bicikl pomaze?  ::) svi koji pocinjete stuntat kupite si bicikle i odite vjezbat :laughing9: usporedba kako dic na zadnji bicikl od par kila gdje utjecete svojoj snagom u nogama i rukama, i skuter od 70-80kg gdje radi masina, a ti imas ulogu stisnut kocnicu i nabit gas.. Bicikl nikad nisam vozio na zadnjem, bzvze, a to da ce pomoc.. nece. Bicikl uske gume, laksi je, skuter sire gume, tezi je, nogama se nemres odgurnut ak krenes padat.. Skuter je skuplji veci strah od padova, nego na biciklu, itd...

--- Kraj citata ---

frende, nisi skuzio sto sam mislio rec...tehnika dizanja i samo ponasanje nije isto...ali osjecaj vage i naucit kad treba prikocit ili malo dat gasa se moze usporedit...tu bicikl moze itekako pomoc...naravno da mozes bez i odmah sjest na skuter...

Psych0:

--- Citat: YamahaSpy - 23 Siječanj, 2010, 14:25:01 ---
Ja sam mislio da to sluzi za oranje po njivama, prije sezone..

--- Kraj citata ---

ux sto volim ove momke sa velikom gubicom  :redface: pa neznam ta spy ni za sto nego zato moze da sluzi kad je baotian na zadnjaku ostavlja xD STINAC 4 LIFE :P

ali da ne offtopicujem ... da biciklizam dosta pomaze pri balansu na scootu

YamahaSpy:

--- Citat: Psych0 - 23 Siječanj, 2010, 16:18:10 ---ux sto volim ove momke sa velikom gubicom  :redface: pa neznam ta spy ni za sto nego zato moze da sluzi kad je baotian na zadnjaku ostavlja xD STINAC 4 LIFE :P

ali da ne offtopicujem ... da biciklizam dosta pomaze pri balansu na scootu

--- Kraj citata ---

Za pocetak, predstavi se ovdje http://www.mojskuter.com/forum/index.php/board,3.0.html  :icon_thumright:
A sto se tice ovog volim nove pametne kad ulete sa spikom sad ce tata vama objasnit neke stvari.. Npr: pa zasto se uopste dragsterima medjuosovinski razmak povecava?
Sta sad ti mislis da si otkrio? :confused5:..

sFreak: Kad sam poceo stuntat, odmah sam kreno sa skuterom vjezbat i sad ide lagano. Ti si mozda prije slidera vozio bicikl na kojem si se izivljavo i ucio dosta dosta vremena. Al kazem da nekoga tko zna vozit bicikl posaljes na skuter, prvo bi ga bilo strah sto ako pocne padat, kako ce se snac u toj situaciji. I ako skuter nikad nije pao sto ako pukne nesto, sto ce starci rec, ipak nije tak jednostavno...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju