Sportski kutak > Sve vezano za stunt
Trikovi u vezi stunta na zadnji
SPecial:
Ja sam sjeo sa bicikle na skuter koji nije ni bio moj,i vozio se kao da sam i prije vozio.
Ako vozis u skladu sa svojim mogucnostima,a one su relativno niske na pocetku,nema te cega biti strah.
Ako si vozio biciklu to ti bas i moze pomoci u tome da izgubis strah i da znas kako se,kada i u koju stranu nagnuti. U tom ti slucaju steceno znanje iz voznje bicikle moze jedino pomoci.
"Dal me razumis?"
hrvojekovacic:
kaj je bolje za stunt? tvrđi ili mekši federi kvačila ? :icon_scratch: :dontknow:
YamahaSpy:
Ali nije isto padnes li sa skutera gdje se mozes polomit ko p.. i sa bicikla di ga bacis sam.
sfreak:
--- Citat: YamahaSpy - 23 Siječanj, 2010, 17:35:29 ---Za pocetak, predstavi se ovdje http://www.mojskuter.com/forum/index.php/board,3.0.html :icon_thumright:
A sto se tice ovog volim nove pametne kad ulete sa spikom sad ce tata vama objasnit neke stvari.. Npr: pa zasto se uopste dragsterima medjuosovinski razmak povecava?
Sta sad ti mislis da si otkrio? :confused5:..
sFreak: Kad sam poceo stuntat, odmah sam kreno sa skuterom vjezbat i sad ide lagano. Ti si mozda prije slidera vozio bicikl na kojem si se izivljavo i ucio dosta dosta vremena. Al kazem da nekoga tko zna vozit bicikl posaljes na skuter, prvo bi ga bilo strah sto ako pocne padat, kako ce se snac u toj situaciji. I ako skuter nikad nije pao sto ako pukne nesto, sto ce starci rec, ipak nije tak jednostavno...
--- Kraj citata ---
to sto ti pricas definitivno ce se u vise slucajeva dogodit ako netko sjedne na skuter odmah bez ikakvog znanja o cimanju...onaj ko je vozio bicikl, a pogotovo onaj ko bas zeli cimat ko sto sam ja zelio, ce vise bit siguran u sebe nego onaj ko odmah sjedne i ide cimat...mogu se kladit da onaj ko zna cimat bajs ce manje past na pocetku i manje ce ga bit strah nego onog koji ne zna...
naravno pod uvjetom da znas osnove, a ne recimo ko frend koji cimne bajs i jos se polomi nakon 5 metara...cak ni ne padne na noge nego na ledja ili na koljena...ima i takvih...
ja da nisam promijenio polozaj kocnica na bajsi da bude ko na skutu bi se polomio samo tako...meni je desna ruka bila naucena za kocit, kad sam probao lijevom sam nakon pola metra skoro pao...naravno docekao sam se na noge...dok sam kupio skut, lijeva ruka mi se vec naucila i mogao sam s obje kocit bez problema...da sam odmah tako sjeo na skut, pa makar i da sam znao na bajsi, polomio bi se i to mogu garantirat...
I.D.I.O.T.:
meni je i biciklo modano za stunt =D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju