Sportski kutak > Sve vezano za stunt
Trikovi u vezi stunta na zadnji
Jolly:
Kako da ga propnem :icon_biggrin:-koji su trikovi jelbi mi netko mogao objasnit, snimit pa stavit..........
Hvala!!!!!
MaLi_OdvALjivAc:
www.youtube.com ;)
precesljaj malo forum
White:
Wheelie-Kada je podignut prvi kotac u zrak.
Burn Out-Pridrzavanjem prve kocnice i dodavanjem gasa poticete zadnji kotac da se okrece na mjesti
Switchback-Kada se vozite na motoru obrnuto okrenuti od smjera kretanja motora.
Stoppie-Kada je podignut zadnji kotac u zrak.
No right hand-kako sam naziv kaze bez desno ruke, znaci weelie bez gasa
Special K-Wheelie u kombinaciji jedne noga preko volana a druga ispruzena sastrane.
Correction wheelie-koljeno na sicu,noga na nogostupu
Ape Hanger-12 Oclock ali se drzite objeseni za volan i noge vam se vuku po podu.
12 Oclock (scrape)-Prvi kotac podignut uspravno kao kazaljna na satu dok pokaziva 12 i zadnji kraj struze po podu.
Suicide Burnout-Kada radite Burn Out i stojite ispred motora.
Circle Burn Out.isto ko i Burn Out samo to izvodite u krugu.
Flamingo-Standing Wheelie ali s jednom ispruzenom nogom.
Rolling BurnOut-Paljenje gume i istovremeno kretanje unaprijed.
Standing Wheelie (Standup)-Isto ko i Wheelie Samo sto stojite na sicu dok to izvodite.
Christ-Stojite na sicu motora dok se motor krece. :binkybaby:
YamahaSpy:
Uf... to mu puno znaci kaj si ti napisal kaj sto znaci... Odi na forum tu pod stunt i imas tricks masnim crvenim slovima napisano i sve ovo sto ti je White napisao imas sa slikama potvrđeno ;)
RimSo:
Je..sve je to ok što ima na slikama..al evo primjer..
Dođem ja i vidim sliku i idem vani da probam i nema šanse..zašto ?
Pa jednostavno kad neznam odakle da počnem..gdje da sjednem a gdje noge da stavim i tako to..inače ja mogu ono sa nogama dole da puze po podu i mogu još neke trikove al eto vježbam..mada bi svaka riječ i objašnjene od malo iskusnijih stantera dobrodošla.. :jerk:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju