Sportski kutak > Sve vezano za stunt
Trikovi u vezi stunta na zadnji
grbi128:
--- Citat: sfreak - 09 Rujan, 2008, 22:38:11 ---voznja bicikla pomaze nevjerojatno puno...mislim voznja bicikla na zadnjem, prednjem i trikovi eventualno...pogotovo ako su kocnice premjestene da budu kao na skuteru (zadnja lijevo, prednja desno)...da sam to nisam napravio, polomio bi se na skuteru ko pi*ka...
ali pretpostavimo da ne vozis bajs ko ja...obavezno dva prsta na kocnici (moze i jedan, ovisno o jacini zadnje kocnice, sami procijenite, vas je skuter)...polako krenut dok ne dobije cup (to bi trebali znat na vlastitom skuteru)...kada skuzis kad pocupa, guzicom se naglo daj prema nazad, noge pusti na podnici...kod tezih skutera nije lose i poskocit po straznjem dijelu...ne cupaj rukama, samo tijelom...pazi da te ne prebaci, zato i jesu prsti na kocnici...malo pomalo pa ce ic i u vagu...10m, 20m, 50m, 200m...sve dolazi s vremenom...
--- Kraj citata ---
potpisujem ovo...inace,prije sam stalno visio na bicikli...stoopie i neznam bas radit ali zato na zadnjoj idem s jednom rukom..vaga itd...i neznam,ali osjecam nekako da mi je to pomoglo i skut vozit na zadnjoj...
a ovaj 'cup' sto ti kazes,takoder potpisujem...
i sto se tice lakih skutera,ja neznam jeli u meni problem ili sam jednostavno navikao na nrga-puno mi je lakse dignut stalkera,ali nemogu ga bas vozit na zadnjem kao sto mogu nrg-a vozit(stalker mi je nekako cudan-neam pojma kako da to objasnim...)
-i btw,ja kad sam poceo ucit,dosta mi je pomoglo sto sam na blagoj uzbrdici ucio-lakse ga je dignut i vozit.. :dontknow:
sfreak:
--- Citat: Psych0 - 22 Siječanj, 2010, 19:36:20 ---ma mislio da budes ko' svijeca xP dobro ne bas tako ali eto .... ma full je je**no na prednji 20 - 30 metara ... auuu
ali svaka cast ... taj wheelie record se nece tako brzo oborit :)
--- Kraj citata ---
to je sa biciklom da ne bi bilo zabune, sa skuterom sam mogao recimo 400-500 metara...dulje od toga nisam imao gdje ni probat...
@grbi128...da bicikl ce pomoc da naucis sto je to ustvari vaga...kad malo trebas zapedalirat ili stisnut kocnicu...odnosno dat gasa i stisnut kocnicu...dobijes taj osjecaj jedan koji ce ostat i na skuteru...
vjerojatno si naucen na nrg-a...ili bi mozda malo trebalo ispumpat gumu na stalkeru...recimo kad sam ga od frenda vozio, ovaj na avataru...jednom rijecju oduseveljen sam ostao...
SPecial:
Ima jedan u Ri koji je taj tvoj rekord na zadnjem oborio. To je bilo u vrijeme mojeg stuntanja sa bicom.
Sada kad idem đir s bic,nije mi gust vozit se na dva kotaca. Uvijek sam na zadnjem. Sa skuterom sam probao,ali jos nemam osjecaj,a ne zelim polomit plastike. Znate koliko sam los kad ne mogu dignut SPa. :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Doduse,nisam se puno ni trudio jer mi se ne isplati lomit kad ne znam,ali je gust pa cu to naucit.
sfreak:
--- Citat: SPecial - 23 Siječanj, 2010, 13:24:43 ---Ima jedan u Ri koji je taj tvoj rekord na zadnjem oborio. To je bilo u vrijeme mojeg stuntanja sa bicom.
Sada kad idem đir s bic,nije mi gust vozit se na dva kotaca. Uvijek sam na zadnjem. Sa skuterom sam probao,ali jos nemam osjecaj,a ne zelim polomit plastike. Znate koliko sam los kad ne mogu dignut SPa. :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Doduse,nisam se puno ni trudio jer mi se ne isplati lomit kad ne znam,ali je gust pa cu to naucit.
--- Kraj citata ---
kako se zove, mozda ga i znam...uvijek se moze bolje :icon_thumright:
SPecial:
Sike,sa Vezice (donje).
Vise ne vozi,ali prije je peglao ko lud.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju