Sportski kutak > Sve vezano za stunt

Trikovi u vezi stunta na zadnji

<< < (14/20) > >>

luna500rr:

--- Citat: YamahaSpy - 26 Prosinac, 2009, 14:30:55 ---Stunt opce nije jeftin sport, a hocete izvuc nesto sa kinezom... Ako se vec mislite sa tim bavit, razbijat plastike, unistavat gume, onda mislim da vam i treba neka solidna minarelli ili piaggio masina...Ne vidim razlog rasprave stunt sa kinezima..

--- Kraj citata ---

Luna s 4,8g valjcima ide kao i neos 2t ac serijala, s puvalicon luna ide kao i neos s puvalicon, razlika je samo sto minarelli ima dostupnije djelove, neos ima bolji ovjes, plastike, brenze i laksi je sprjeda :)
Tako da nije do masine nego do rame, a ni ona nije toliko bitna ako vozac nesto zna :hello:

wonderkid:
ja lunu nisam ni s tt-om i 4,4 grama lakse rolice dok je bila u najboljoj formi sa svim plastikama dolje i nisam ju uspio dici na zadnjeg,ma ta kravica nebi se ni malo potrudila  ;D

Aerox007:
nije niti cudo kad joj je trebalo 5 sekundi da gas dobije

YamahaSpy:

--- Citat: luna500rr - 26 Prosinac, 2009, 22:56:36 ---Luna s 4,8g valjcima ide kao i neos 2t ac serijala, s puvalicon luna ide kao i neos s puvalicon, razlika je samo sto minarelli ima dostupnije djelove, neos ima bolji ovjes, plastike, brenze i laksi je sprjeda :)
Tako da nije do masine nego do rame, a ni ona nije toliko bitna ako vozac nesto zna :hello:

--- Kraj citata ---
Najveca glupost kaj sam ikad cuo  :angry7:

luna500rr:

--- Citat: YamahaSpy - 27 Prosinac, 2009, 11:56:26 ---Najveca glupost kaj sam ikad cuo  :angry7:

--- Kraj citata ---

Pod tim mislim na oblik skutera, jos bi gluplje bilo da sam napisao karoseriju :drunken_smilie: , hehe :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju