Sportski kutak > Sve vezano za stunt

Trikovi u vezi stunta na zadnji

<< < (13/20) > >>

Aerox007:
Problem je kod vecine kaj nemaju osjecaja...ak oces dic na zadnji prvo stisnes full gas i cekas moment prije nego potegne onda ga ti povuces gore...meni uspjeva sad neznam za vas  :dontknow:

wonderkid:
ovo je cista serijala,bez brige bi tvoj sprint max mogao ic na zadnji samo trebas prakse

MaXoVaC:

--- Citat: Aerox007 - 26 Prosinac, 2009, 14:11:07 ---Problem je kod vecine kaj nemaju osjecaja...ak oces dic na zadnji prvo stisnes full gas i cekas moment prije nego potegne onda ga ti povuces gore...meni uspjeva sad neznam za vas  :dontknow:

--- Kraj citata ---
to i radim...usao sam u foru..jos kad sam bajk dizao...
a ovu lesinu dignem ako nema prednje maske...i ako je malo uzbrdo.....znaci na ravnom nemogu... :dontknow:

MaXoVaC:

--- Citat: wonderkid - 26 Prosinac, 2009, 14:19:11 ---ovo je cista serijala,bez brige bi tvoj sprint max mogao ic na zadnji samo trebas prakse

--- Kraj citata ---
ok...onda onaj novi zakljucak...da se luna i exatcyl(mislim da se tako pise)razlikuju u necemu....to je vjerovatno tezina rola....ovaj eyatcly...se ponasa kao da ima 0.5-1.0 gram.....teze role... :dontknow:
sorry za off topic...a vidio bi ti kako je krampinu dignut.... :angry9:

YamahaSpy:
Stunt opce nije jeftin sport, a hocete izvuc nesto sa kinezom... Ako se vec mislite sa tim bavit, razbijat plastike, unistavat gume, onda mislim da vam i treba neka solidna minarelli ili piaggio masina...Ne vidim razlog rasprave stunt sa kinezima..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju