Sportski kutak > Sve vezano za stunt
Trikovi u vezi stunta na zadnji
Biker(ss):
--- Citat: luna500rr - 27 Prosinac, 2009, 15:24:06 ---Pod tim mislim na oblik skutera, jos bi gluplje bilo da sam napisao karoseriju :drunken_smilie: , hehe :hello:
--- Kraj citata ---
pa istina...lakše ti je dići neki kraći skuter nego dugaćak...aj ti digni drag scooter ::)
luna500rr:
--- Citat: Biker(ss) - 03 Siječanj, 2010, 12:37:42 ---pa istina...lakše ti je dići neki kraći skuter nego dugaćak...aj ti digni drag scooter ::)
--- Kraj citata ---
S 2fast cil?
Ne, nekaj slabije...polini evo, da zaista je tesko dici skuter od 40kg s tim kitovima :drunken_smilie:
MaXoVaC:
--- Citat: Biker(ss) - 03 Siječanj, 2010, 12:37:42 ---pa istina...lakše ti je dići neki kraći skuter nego dugaćak...aj ti digni drag scooter ::)
--- Kraj citata ---
dize se on sam....mislim skuter...
Psych0:
vozdra momci ... ja sam novi clan :) eeh da vam nesto objasni cika Psych0 .. pa zasto se uopste dragsterima medjuosovinski razmak povecava ? zbog auto wheelie - ja ... ( kada odvrnete gas a motor vam se odma na zadnjaka propinje ... naravno to samo mogu neki sa midrace setupom i svi highend .. naravno ako su dobro nastelovani ) ... lijep forumcic :P ja sam sa svojom bivsom sonic ( mhr team 2 + 26 pwk ) znao po 600 - 700 metara na zadnjem voziti ... a ko ne vjeruje neka naidje pokraj dervente ... steta sto sad nemam nikakvog scoota za dicit se lol -.- '
klasican primjer auto wheelie - ju je naginjanje na drag trkama ... svi vozaci to rade ... naravno sa malo ljucim masinama xD
te-te-ac:
super sad sve znamo.. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju