Sportski kutak > Sve vezano za stunt

Trikovi u vezi stunta na zadnji

<< < (12/20) > >>

PanTheR_oo7:
Huh  ja sam danas pokusavo oko 40ak minuta dici  Keeway F act 50 (seriala)  uspio sam nesto malo koji metar, ali slabo slabo.  NOGE I RUKE.... kao da sam citav dan RADIO NA KAMENOLOMU!!!

Strah me da pokusavam na Runerici, jbga zao mi da je polupam...

jel za STUNT bolje staviti lakse rolnice (koliko gr?)   i jel bolje ako imam neki od tvrdzih  federcica na kvacilu?

pruki21:
Ja sam ovog ljeta ucio sa sp50 na zadnji i isao je znao sam ga vozit po 20 metara i nakon mjesec dana mi vise nece na zadnji nema vise taj cug u startu tek nakon 10m pocme ubrzavat promjenio sam i rolice i karike al opet nista nemam pojma u cemu je caka. Sad imam webera12 dal bi bio bolji u startu kad bi stavio delorto 21 i kolika bi mu bila veca potrosnja na njemu je serijala osim mhr malossi spuh i malossi 2000 variomat s 4.7g rolice. Molim savjet oko karburatora ili na ovaj stavit vecu diznu na njemu imam standardnu 63

YamahaSpy:
Ja sam imao dell 12' dok je bio full serijala 50ccm, bez ikakvih dodataka i mogo sam ga vozit na zadnjem, istina kad bi se zgrijo bio je za nista, start nikakav.. Neki dan mi je stigao drugi karb dell 17.5' i skut se preporodio sto se tice starta za stunt dusu dao  :toothy10: Mislim, ako ces nekad u buducnosti stavljat neki base kit na taj setup da ce ti 17.5 biti sasvim dovoljno. 19 je preveliko za serijalu..

luna500rr:
Svaki skut ide na zadnjaka bez problema, pogledajte ovaj video:

Luna je naprjed dosta teska, serijala ima 6,5g valjke, slabu zadnju kocnicu, jako slab sus i slabo ubrzanje, negdje kao i silverston do 40, razlika je sto na 40 uđe u rezonanciju pa 'potegne' do 60-70...
Tajna je da treba lagano poći do djela u startu kad skut 'potegne', ne potezati volan, nego svojim tjelom prvo zaljuljati (mozete se pomoci i prvom kocnicom) pa drugi put cimnuti skut na zadnji... Noge je najbolje drzati na suvozacevom mjestu... Na tu foru dignem lunu s el blokadom :headbang:
Voznja na zadnjem ce doci sama od sebe, bitno je drzat pravac, jer ove krave od skutera prije prevale ustranu nego na ledja...
Ako tako nedignete skuter, e stvarno vam nema pomoci...
SF ide lako na zadnji, ima velike zadnje polutke pa cupa u startu, moze s mjesta na puni gas s noga uz malo cimanja...

MaXoVaC:

--- Citat: luna500rr - 26 Prosinac, 2009, 10:44:31 ---

--- Kraj citata ---
ova nije serijala :nono:
i da jel moguce dic na zadnji 4T china(sprint max)....ubrzanje je dosta vas vidjelo..nije lose...svakako je bolje od baotiana...ima 95kg....gljivu lakse role...spuh...i jos nesto...nebitno....i zadnje polutke od SF-a....moze li na zadnji....sa mojih 64 kg...i 14 god....? :binkybaby:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju