Sportski kutak > Sve vezano za stunt
Trikovi u vezi stunta na zadnji
Biker(ss):
dećki....kod mene je problem što ni ne mogu dići na zadnji....dodam gasa, trznem, prebacim težinu ali niš :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:
ali ako uspijem dići...il me prebaci ljevo ili desno.....tak da sam malo gumu sastrugao pa je malo bolje....ali neće :dontknow:
YamahaSpy:
Sped fajter je inace tezak za dic barem meni. Prednja strana mu je teska. Isto kao i Sym jet samo kaj taj skut pak nema ni snage dosta, a jos je i tezak.
Drnda:
meni ga nije problem dici, dignem ga ja i sa 40 kmh, ali potegnem ko konj :laughing7: , ali ja nisam naucio drzati zadnju kocnicu, jer se ja primim rucki ko lud i ne pustam ih, jbg, navika sa bikea...
te-te-ac:
ja se vozim "neka"d normalno i odrzim prste na kocnicam a jebena navika i super je
YamahaSpy:
Ja od kada sam poceo stuntat, uvijek imam prste na kocnici kada se normalno vozim. Takoder navika od stunta i sada ako samo rucke primim mi je cudno i osjecam se ne sigurno. Inace imam 2 prsta na zadnjoj i 1 na prvoj. Prst na prednjoj imam i pri stuntu iako mi nije potreban, ali sluzi mi kao neka granica da mi ruka ne ostane na gasu full kao neki dan :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju