Sportski kutak > Sve vezano za stunt

Trikovi u vezi stunta na zadnji

<< < (10/20) > >>

Biker(ss):

--- Citat: Drnda-1 - 26 Prosinac, 2008, 00:40:17 ---meni ga nije problem dici, dignem ga ja i sa 40 kmh, ali potegnem ko konj :laughing7: , ali ja nisam naucio drzati zadnju kocnicu, jer se ja primim rucki ko lud i ne pustam ih, jbg, navika sa bikea...

--- Kraj citata ---

a sunce ti kako ga digneš  ???  evo prije pet minuta sam se pola sata netezo i digne se svega 30 cm od zemlje  :help:    :ludludd:

Drnda:

--- Citat: Biker(ss) - 26 Prosinac, 2008, 13:13:40 ---
--- Citat: Drnda-1 - 26 Prosinac, 2008, 00:40:17 ---meni ga nije problem dici, dignem ga ja i sa 40 kmh, ali potegnem ko konj :laughing7: , ali ja nisam naucio drzati zadnju kocnicu, jer se ja primim rucki ko lud i ne pustam ih, jbg, navika sa bikea...

--- Kraj citata ---

a sunce ti kako ga digneš  ???  evo prije pet minuta sam se pola sata netezo i digne se svega 30 cm od zemlje  :help:    :ludludd:

--- Kraj citata ---
u tebe je sve na njemu tvornicko jel? u mene ima dosta stvari koje nisu seriske tako da ima puno vise snage, ali nemoj misliti da je do tebe serijala nema snage niti ubrzanja , barem po meni za voziti na zadnjem, ja neki dan na zadnjem malo i umalo u jednu rupu nisam uletio :toothy11:

Biker(ss):
Ne smijem ništa mjenjati, jer sam suvlasnik. Još bar 5 godina dok ga ne otplatim. Mislio sam ugraditi sub i metnuti leovince, ali niš.

Drnda:

--- Citat: Biker(ss) - 26 Prosinac, 2008, 13:34:38 ---Ne smijem ništa mjenjati, jer sam suvlasnik. Još bar 5 godina dok ga ne otplatim. Mislio sam ugraditi sub i metnuti leovince, ali niš.

--- Kraj citata ---
kome ga placas, banci? i moj je jos koju godinu u sporazumu sa bankom pa je isto bilo svasta na njemu...

gokiSP:

--- Citat: YamahaSpy - 26 Prosinac, 2008, 00:35:20 ---Sped fajter je inace tezak za dic barem meni. Prednja strana mu je teska. Isto kao i Sym jet samo kaj taj skut pak nema ni snage dosta, a jos je i tezak.

--- Kraj citata ---
nije bas tako tezak za dic... serijala isto ide bez problema na zadnji..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju