Sportski kutak > Sve vezano za stunt

Trikovi u vezi stunta na zadnji

<< < (8/20) > >>

dino gp1:

--- Citat: Drnda-1 - 13 Prosinac, 2008, 00:25:35 ---evo taman malo po jubitu gledam i shvatim rjesenja vaseg problema,pa ljudi nabavite TCR

--- Kraj citata ---
:laughing1:
Da si napisao tpr još bi se dalo razmišljati o tome... :laughing7:

RideRR4EveRR:

--- Citat: dino gp1 - 12 Prosinac, 2008, 21:29:56 ---
--- Citat: pitaNS - 12 Prosinac, 2008, 20:53:55 ---mislim da mi ne vredi ni da počinjem s Jetforceom? ? ? sviđa mi se stunt, dobra je fora ono moš se zezati ceo dan, ali scoot mi ima 110 kg prazan + rezervoar koji je na sredini scoota a ne ispod sedišta....jednostavno mislim da scoot nije nikako za stunt, šta kažu iskusniji? ? ?

--- Kraj citata ---

Isto kao i gp1, mislim da se teško može na zadnji s tim skuterima :( :sad1:

--- Kraj citata ---

neznam... sve ide na zadnji to je bar najmanji problem a za ovo ostalo neznam kako bi se ponašo... Ja sam frendovog derbia vozio na zadnjem al 250 . Dosta je jači al je i puno teži od 50 ...

te-te-ac:

--- Citat: RideRR4EveRR - 14 Prosinac, 2008, 23:06:57 ---
--- Citat: dino gp1 - 12 Prosinac, 2008, 21:29:56 ---
--- Citat: pitaNS - 12 Prosinac, 2008, 20:53:55 ---mislim da mi ne vredi ni da počinjem s Jetforceom? ? ? sviđa mi se stunt, dobra je fora ono moš se zezati ceo dan, ali scoot mi ima 110 kg prazan + rezervoar koji je na sredini scoota a ne ispod sedišta....jednostavno mislim da scoot nije nikako za stunt, šta kažu iskusniji? ? ?

--- Kraj citata ---

Isto kao i gp1, mislim da se teško može na zadnji s tim skuterima :( :sad1:

--- Kraj citata ---

neznam... sve ide na zadnji to je bar najmanji problem a za ovo ostalo neznam kako bi se ponašo... Ja sam frendovog derbia vozio na zadnjem al 250 . Dosta je jači al je i puno teži od 50 ...

--- Kraj citata ---

cigo radi krugove  :toothy11: brao mali moj  :headbang:

RideRR4EveRR:
cigo hahahaha  :toothy3: :toothy12: . stoko di si samo našo video XD. Ma ovo sa runnerom je snimano još negdje u 9mj kad sam tek naučio circles a ovo drugo serijala sa 21 frgom lol. Pošto čekam još uvjek frgu 17.5 od jednog člana sa foruma  :glasses2:. ili baca na leđa ili ga moliš da krene haha . Ma da mi je sad samo neki podešen motor  ........ :glasses9: .
Sad je več dosta toga naučeno al ima se još toga puno za naučit hehe . Snimit ču kad tad nešto pošteno  :icon_thumright:

te-te-ac:
ne, svaka cast za krugove na spu  :headbang:

snimi nest posteno  :toothy10: mislim ono kamera , dan , pun benge i udri ..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju