Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Italscooter baotian kit 47mm krajnja, blokada....
zvonkec92:
jedino logicno bi bilo da je vrag uso u njega :(
stvarno takvih problema nikad sa ni jednim kinezom nisam imao :( pa mi bas nis ne pada na pamet do cega bi moglo bit
Adam:
Ma nema to veze sa strujom... Daj mi reci jel ima kompresije kada se polagano pritišče kurbla za paljenje...??? Mislim da ne propada samo onako bezveze nego u jednom djelu kod zbijanja moralo bi biti iti onako malo teže...!! Prvo to pa onda dalje... Mislim na ovom od 72ccm , ;D
trudna tableta:
ma ima jaku kompresiju 72. trenutno je 50 mašina gore koja ima 5000km( novo :toothy9:) i dobru kompresiju. ne znam više koji mu je. postajem fakat očajan i razmišljam da ga odvezem negdje na servis :drunken_smilie: malo ću se odmorit od toga jer sam već tri dana pijan od benzina i razmislit. možda skinem glavu sa 50tke i stavim na 72 pa vratim tu mašinu natrag, pa ak ne ide onda na servis, ili ostaviti tak kak je pa prodat u dijelove nezz.
Adam:
Ma stavi ti 72ccm ,novi frg i 85 diznu... evo i ja sam imal problema sa frgom ,odnosno nije išlo kak treba pun gas... I riješenje je bilo da sam onaj klipič na kojem je igla fiksirao da bude stalno skroz otvoren,vjerojatno nije bio dobar sistem podizanja tog klipa a membrana i sve uredu...
trudna tableta:
pregledavao sam opet glavu od 72 i skužio da je ispušni ventil kad se gleda kroz rupu ispuha bijel i čudnovato mu ta štangica izgleda. Znači kad se gleda od strane klipa izgledaju oba ok, smeđi itd, ali kad se gleda štangica od ispušnog je bijela i izgleda nekako suženo na jednom dijelu pa ide prema širem i tak. Ne znam dal tak treba imati oblik al to kaj je bijel bi mi možda objasnilo ono krepavanje u vožnji i jak miris paljevine....možda se užario. a mislim da je i član jerrycro negdje na forumu spomenuo da mu se na 72 se iskrivio ispušni ventil... I dalje mi nije jasno zakaj 50tka zahebava al ću napravit sljedeće.... preseliti kit na 50tku, druga glava, originalni stari ili ovaj novi frg sa 88diznom pa ak onda neće onda znam da sam probao baš sve.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju