Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Italscooter baotian kit 47mm krajnja, blokada....
zvonkec92:
naš kaj je meni bilo na prvoj nakitanoj batini kaj sam imal, zgorel je dihtung glave između cilindra i faznog lanca i tu je puštal kompresiju u karter, palil nije nikak a kad je zapalil delal je normalno i vuko je koda se nikaj nije desilo
trudna tableta:
došao je novi sa e baya fergazer 100kn, neki sa metalnom kapicom membrane.
stavio ga gore neće ni zakašljat. Iskru ima i dalje.
skinuo glavu, klip i cilindar izgledaju odlično, nije bijelo nije ni čađavo.
ventili izgledaju dobro valjda, nema šprungova, zatvaraju jedan i drugi, brtva glave je čitava(limena).
namazao površine sa Ivasim 80 i zatvorio, naštelao ventile, mijenjao frgazere ništa.
skinuo mašinu, stavio drugu 50cc+novi fergazer
odmah na svakom kurblanju odradi takt dva al ne pali.
upalio nekako na pol gasa i uz lagano turiranje radi.
dobio ler, radio i ugasio se nakon minutu. ne pali više.
skinuo vakum pumpicu, stavio drugu.
upalio na pola gasa, radi, ali se ne da naštelat, vijak smjese mora biti zavrnut do kraja.
radi i nakon puštanja gasa ili minutu rada na leru se samo počne gasit.
Nakon kaj se ugasi može se jedino upalit na full gas.
probao krug oko zgrade, zaključio da neću moći se voziti na 50cc :toothy3:
promjenio prirubnice, o ringove u njima, namazao ivasimom.
upali jedva uz full gas, ne može se naštelat, vijak smjese mora biti skroz zavrnut.
digao iglicu do kraja, upalio bez gasa, ne da se naštelat.
ugasio se i ne da se zapalit više.
šaljem sve u pm.
danas ujutro na hladno upalio uz gas na pola, samo da vidim jel bude kresno.
Je li moguće da mu je premalo benzina, pa vijak mora biti do kraja zavrnut?
nemre nigdje vuć falš j#bo ga ja sve namješteno, provjereno zadihtano 3 puta.
Je li moguće da je taj novi fergazer toliko loš da se nemre ni naštelat?
dizna je 85, što bi trebalo biti dosta za 50cc.
Kaj se još može probati napraviti na tom dreku prije bacanja u smeće? :sad3:
zvonkec92:
probaj onda zamjenit cdi, bobinu sa kablom. kaj ni sa starim karbom ne pali?
trudna tableta:
Zvonkec, probat ću još i to jer ne znam više kaj bi. Kaj se tiče starog fergazera stavio sam ga gore na 72 i 50, nije htjelo upalit(#88).
ovaj novi frg(#85) nije htio upalit na 72, a kad sam ga stavio na 50 odmah je zaštucalo. i upali ali naštelati nikako. vidi se da je mašina ok, lijepo radi minutu dvije. Svakako ću probati sa cdi i bobinom i kablom iako sumnjam da je do toga.
slučaj ovakvog rada kakav sad imam na 50 je imao onaj moj frend na kimcu, radilo bi i onda nakon minutu se oće zgasit, pa mu digneš ler gas, onda malo radi pa mu ler gas odjednomk digne u nebo. tak se non stop igrao sa smjesom i ler gasom , nikad nije radilo kak treba. onda smo mu stavili novi ferg i taj problem je nestao.
bojim se da je frg šrotan. probam pa javim
trudna tableta:
promjenio sam bobinu, kabel i cdi i dodatno potego masu sa mase bobine na glavu mašine, isto je
. nemre se naštelat da radi kak treba.
stavio diznu 90 kaj je totalno preveć za 50tku i radi isto.
Stavio staru frgu(#85) i upalio i radi isto kao i novi, znači treba mu zavrnut vijak smjese do kraja da bi koliko toliko radilo. hm..na oba fergazera isti simptomi?
Izmjerio 12v na žicama čoka, znači čok dobiva struju.
probao vozit, nemre prek 30.
stisnuo uvodnu cijev od airboxa da je začepim, skut se ugasio, nije ostao raditi što bi u slučaju fals zraka navodno trebalo.
preštelao ventile 005 010 slabo, 010 010 mrvicu bolje od prethodnog al isto koma. i onda opet kao i jučer više ne pali...
ima li još kakvih ideja?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju